Bakan Fakıbaba: "FETÖ'cülerin Allah ile kitap ile ilgisi yok"

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 15 Temmuz şehitlerinden Ali Anar'ın oğlunun sünnet düğününe katıldı. Fakıbaba, "FETÖ'cülerin ne Allah ile ne de kitap ile hiçbir ilgileri yok. Bunlar sadece kullanılan maşa, 17-25 Aralık'ta da gördük, 15 Temmuz'da da gördük" dedi.

Haberler 07.05.2018 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gda, Tarm ve Hayvanclk Bakan Ahmet Eref Fakbaba, 15 Temmuz ehitlerinden Ali Anarn olu Muhammedin sünnet düününe katld. Kahramankazanda düzenlenen düüne çok sayda vatanda katld. Kuran- Kerim okunmasyla balayan sünnet düününde semazen ekibi de bir gösteri yapt. Ardndan bir konuma yapan Bakan Fakbaba, konumasnn banda Fatiha Suresini okudu.

FETÖCÜLARA BÜYÜK TEPK

Tüm ehitlere Allahtan rahmet dileyen Fakbaba, 15 Temmuz hain darbe giriimine de deindi. O gün memleketine gitmek üzere uçaa binecekken darbe giriimini haber alarak TBMMye gittiini anlatan Fakbaba, FETÖcülerin ne Allah ile ne de kitap ile hiçbir ilgileri yok. Bunlar sadece kullanlan maa, 17-25 Aralkta da gördük, 15 Temmuzda da gördük dedi.

Fakbaba, ehitlerimize ne kadar teekkür etsek azdr, gazilerimize ne kadar teekkür etsek azdr. Onlar bu bayra, vatan ve milleti kurtaranlardr. Muhammedin üçüncü dedesi olduum için duyduum mutluluu tarif edemem diye konutu.

Fakbaba, sünnet düününün ardndan Kahramankazanda mezarlk ziyareti gerçekletirdi.

Ana Sayfaya Git