Bakan Fakıbaba'dan teşekkür ziyareti

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa'da esnafı ziyaret edip, 24 Haziran'da düzenlenen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ndeki desteklerinden dolayı teşekkür etti

Haberler 01.07.2018 - 11:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gda, Tarm ve Hayvanclk Bakan Ahmet Eref Fakbaba, Biz anlurfa halkna her zaman müteekkiriz. Hem partimizi hem Cumhurbakanmz, liderimizi yalnz brakmadlar, ne kadar teekkür etsek azdr. dedi.

Bakan Fakbaba, çeitli temaslarda bulunmak üzere geldii memleketi anlurfada, Haimiye bölgesindeki tarihi Kapal çarda esnaf ziyaret edip, sorunlarn dinledi.

Vatandalarn sevgi gösterisinde bulunduu Ahmet Eref Fakbaba, 24 Haziranda düzenlenen Cumhurbakan ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimindeki desteklerinden dolay anlurfallara teekkür etti.

Gda, Tarm ve Hayvanclk Bakan Fakbaba, ziyaret srasnda AA muhabirine yapt açklamada, seçim sonuçlarnn vatana ve millete hayrl olmas temennisinde bulundu.

AK Parti ve Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann her zaman olduu gibi bu seçimde de halkn umudu olarak baar elde ettiini belirten Fakbaba, Biz anlurfa halkna her zaman müteekkiriz. Hem partimizi hem Cumhurbakanmz, liderimizi yalnz brakmadlar, ne kadar teekkür etsek azdr. Bir kez daha anlurfa halknn emrinde olmaktan mutluluk duyduumu özellikle belirtmek isterim. dedi.

Bölgede ziyaretlerini sürdüren Ahmet Eref Fakbabaya AK Parti Milletvekili Ahmet Akay, l Bakan Bahattin Yldz ve partililer elik etti.

Ana Sayfaya Git