Bakan Selçuk: Kamudaki işçilerimizin ilave tediyeleri ödenmeye başlandı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Kamuda istihdam edilen işçilere ödenecek ilave tediyelerin 3'üncüsü dün hesaplara yatırıldı. Son ödeme ise 14 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek" dedi.

Haberler 28.07.2020 - 10:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Kamuda istihdam edilen içilere ödenecek ilave tediyelerin 3üncüsü dün hesaplara yatrld. Son ödeme ise 14 Aralk tarihinde gerçekletirilecek dedi.

Bakan Selçuk yapt yazl açklamada, Kamuda istihdam edilen içilere ödenecek ilave tediyelerin 3üncüsü dün hesaplara yatrld. Son ödeme ise 14 Aralk tarihinde gerçekletirilecek. Bakanlk olarak, her zaman olduu gibi Türkiyemizin gelecei için deer üreten, kalknmamzn en büyük destekçisi olan içi kardelerimizin yannda olmaya devam edeceiz dedi.

LAVE TEDYELER ÖDENYOR

Ödemelerin Kurban Bayram öncesinde yapldna dikkat çeken Bakan Selçuk, tüm içilerin bayramn tebrik etti. Kamuda istihdam edilen içilere verilen ilave tediyeler, 26 günü kanundan kaynakl, 26 günü de Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann kararyla olmak üzere toplamda 52 gün olarak ödeniyor. Ylda 4 kez yaplan ödemelerin ilk ikisi 31 Ocak ve 22 Mays tarihlerinde hesaplara yatrlmt.

Ana Sayfaya Git