Bakan Soylu: Maskeleri değişti ama içerikleri aynı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da gece geç saatlerde ziyaret ettiği Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde yaptığı konuşmada, terör örgütlerinin maskelerinin değiştiğini ancak içeriklerinin aynı olduğunu söyledi.

Haberler 04.03.2019 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Süleyman Soylu, l Emniyet Müdürlüü çevvik Kuvvet ube Müdürlüünü ziyaret etti. l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan tarafndan karlanan Bakan Soylu, Türk emniyet tekilatnn verdii mücadelenin, dünyaya örnek olabileceini söyledi. Bakan Soylu, konumasnda terörle mücadeleye de deinerek unlar söyledi:

çEVK KUVVETE ZYARET

Maskeleri deiti ama içerikleri ayn. Kimisi PKK, kimisi FETÖ, kimisi DHKP-C, kimisi DEA, kimisi uyuturucu satcs, kimisi organize suç çetesi. Hepsi birbirinden beslenen, insan ticareti yapandan, fuhu ticareti yapana kadar her birisinin birbirini besledii, bahis oynatandan milletin kann emenlere kadar içleri ayn, ruhlar ayn, sadece maskeleri deiik. Kodlar farkl olan bunlarla büyük bir mücadele yaplyor. Bugün Diyarbakrda huzur var. Bu huzurun en büyük temelini sizler ortaya koyuyorsunuz. Diyarbakrda birileri ideolojik eksen üzerinden buralar kendi park, kendi bahçesi zannederken, buradaki büyük bir medeniyetin ev sahibinin olduunu siz onlara gösterdiniz. Burada 3- 5 tane çakala pabuç brakmadnz. Hala kaseti baa sarmak isteyenler var. Vatandamza da devletin gösterecei efkati, merhameti ve devletin göstermesi gerekli olduu saygy en üst seviyede gösterdiniz ve göstermeye de devam ediyorsunuz. Bunu çok iyi ayrttnz. Kime nasl davranlacan, hukukun içerisinden çkmadan bu meselenin nasl çözüleceini çok iyi ayrttnz. Terör örgütü bir taraftan bunlarla, bu ideolojik sapknlklaryla bu ileri yürütmeye çalrken, dier taraftan özellikle uyuturucu baka eyler yürütmeye çalmaktadr.

40 KOYUN KURBAN EDLD

Terör örgütünün niyetinin köksüzletirmek olduunu ifade eden Bakan Soylu, Terör örgütünün en önemli meselesi slamiyettir. En önemli meselesi, bu topraklardaki birlik ve beraberliimizdir. En önemli meselesi, bu topraklara birilerinin uakln yaparak huzur getirmemektir. Cinsellik dahil, insanln bütün zaaflarn en iyi kullanarak, kendilerinden bir köle etmeye çalmaktadr. Bunlar kesinlikle aklmzdan çkarmamz lazm dedi. Bakan Soylunun konumasnn ardndan çevik Kuvvet ube Müdürlüü bahçesinde dualar eliinde 40 koyun kurban olarak kesildi.

Ana Sayfaya Git