Bakan Soylu: PKK'nın şah damarını kestik

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, "PKK'nın şah damarını kestik. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, sonuna geldik. Tekrar yaşam tüneli açmaya çalışıyorlar, can suyu vermeye çalışıyorlar. Önümüzdeki 4,5 yılı zehretmek istiyorlar. Başımızda kaynayan kazanlar kaynatmak istiyorlar. Bunlara fırsat vermeyin" dedi.

Haberler 25.03.2019 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Biga lçe Bakanlnca, belediye meydan önünde, 31 Mart yerel seçimine yönelik miting düzenlendi. Mitinge; çileri Bakan Süleyman Soylu katld.

YAKAMIZDAN DÜMEDLER

Güçlü Türkiyeyi istemeyenler olduunu dile getiren Bakan Soylu, Türk, Kürt, Alevi, Sünni, sac, solcu, ba açk, ba örtülü, laik, dindar, bu ülkenin insanlarn hep birbirine düürdüler. Yeter ki ufka bakmayalm. Hep ayamzn ucuna bakalm. Gelecei görmeyelim. Gelecee ait bir plan yapmayalm. Güçlü bir Türkiyeye adm atlayalm, diye 10 yllardr, her 10 ylda bir bu ülkede darbe yaptlar. Darlardan sürekli destek alp, bu ülkenin insann ezmeye çalanlara kar Allah sizden raz olsun ki unu milletime ükranlarm ifade etmek için söylüyorum ki siz onlara Biz iktidar oluruz, muktedir olamayz ha? Evet, Allahma ükürler olsun, bugün milletim haykryor; Hem iktidar biziz hem muktedir biziz diyor milletimiz dedi.

ÖNÜMÜZDEK 4,5 YILI ZEHRETMEK STYORLAR

Dou ve Güneydouda PKKllara aman vermediklerini kaydeden Bakan Soylu, unlar söyledi: O zaman biz 94 tane belediyelerini kapattk. imdi hareket kabiliyetlerini daralttk. 2 ylda 10 katrilyonluk uyuturucularn yakaladk. Türkiyede kaçak sigara üzerinden evet, PKKya gelir salayan bunlard. Kaçak sigara yüzde 21,5ti, imdi yüzde 1,5e düürdük. Bak bu 3 olayla birlikte onlarn oradaki çocuklar daa kaçrmalarn, getirmelerini engelledik, son 30 yln en düük seviyesine çektik. PKKnn ah damarn kestik. imdi yüzdük yüzdük kuyruuna geldik. Sonuna geldik. imdi buna tekrar yaam tüneli açmaya çalyorlar, bir can suyu vermeye çalyorlar. Ne olursunuz, bunlara müsaade etmeyin. Türkiyenin hiçbir yerinde müsaade etmeyin.

Ana Sayfaya Git