Bakan Varank'tan Eminönü esnafına kredi müjdesi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla sel felaketinden etkilenen Eminönü esnafına, 100 bin liraya kadar sıfır faizli ve 1 yıl geri ödemesiz kredi veriyoruz." ifadesini kullandı.

Haberler 21.08.2019 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank, Twitter hesabndan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann talimatyla stanbuldaki Eminönü Yeralt çarsnda faaliyet gösteren esnafa yönelik Acil Destek Kredisi Program hazrladklarn bildirdi.

Cumhurbakanmz Sn. @RTErdogann talimatyla, sel felaketinden etkilenen Eminönü esnafna ilgili kuruluumuz @kosgebin Acil Destek Program kapsamnda 100.000ye kadar 0 faizli ve 1 yl geri ödemesiz kredi veriyoruz.

Esnafa KOSGEB üzerinden faizsiz kredi verileceini belirten Varank, Cumhurbakanmzn talimatyla sel felaketinden etkilenen Eminönü esnafna, ilgili kuruluumuz KOSGEBin Acil Destek Program kapsamnda, 100 bin liraya kadar sfr faizli ve 1 yl geri ödemesiz kredi veriyoruz. bilgisini paylat.

Faizsiz kredinin artlar

Eminönü Yeralt çarsndaki su basknndan etkilenen ve bu durumunu valilik ve kaymakamlk gibi ilgili resmi makamlardan belgeleyen, KOSGEB Veri Tabanna kaytl, güncel KOB Beyannamesi onayl iletmelere uygun koullarda finansal destek salamak amacyla Acil Destek Kredisi Program hazrland.

Program kapsamnda iletme bana salanacak kredi üst limiti 100 bin lira olacak. Faizsiz kredinin vadesi, ilk 12 ay ödemesiz, kalan 3er aylk eit taksitler halinde ödemeli olmak üzere toplam 36 ay olacak. Müracaatlar, KOSGEBin kitelli OSB, Haliç ve Anadolu Yakas müdürlüklerine yaplabilecek.

Bakan Varank, kredi müjdesini stanbul Valisi Ali Yerlikayann Eminönü esnafn ziyareti srasnda telefonla arayarak iletti.

Ana Sayfaya Git