Balıkesir, şehidini gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurladı

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde hudut karakoluna PKK/YPG’li teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Er Oktay Salar (20), memleketi Balıkesir’in Balya ilçesinde gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Haberler 14.05.2022 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantepin Karkam ilçesinde hudut karakoluna PKK/YPGli teröristlerce düzenlenen saldrda ehit olan Piyade Er Oktay Salar (20), memleketi Balkesirin Balya ilçesinde gözyalaryla son yolculuuna uurland.

ehit Piyade Er Oktay Salarn cenazesi, Gaziantep Havalimannda düzenlenen törenin ardndan memleketi Balkesirin Balya ilçesinin krsal çamavar Mahallesine getirildi. Burada, Piyade Er Oktay Salar için babevinden helallik alnd. Ardndan Salarn Türk bayrana sarl tabutu, askeri tören için mahalle meydanna götürüldü. Törene, Adalet Bakan Yardmcs Zekeriya Birkan, Balkesir Valisi Hasan ldak, Balkesirin AK Parti ve CHPli milletvekilleri, siyasi partilerin il bakanlar ve yüzlerce vatanda katld. Törende, ehidin babas Mehmet Salar (44) ve annesi Fatma Salar (40), görevlilerin desteiyle ayakta durmaya çalt. Salar çifti, evin tek çocuu olan oullarnn Türk bayrana sarl tabutu banda gözya döktü.

Ana Sayfaya Git