Başbakan Davutoğlu, oyunu memleketinde kullandı

Türkiye'de 25.'cisi yapılan ve 53.7 milyon seçmenin oy kullanacağı milletvekili genel seçimlerinde Başbakan Davutoğlu oyunu memleketi Konya'da kullandı.

Haberler 07.06.2015 - 15:22 Son Güncelleme : 07.06.2015 - 15:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbulun Üsküdar ilçesindeki Saffet çebi Ortaokulunda oyunu kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğana eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan da eşlik etti. Burada açıklama yapan Erdoğan, Türkiyenin olağanüstü bir dönemden geçtiğini ve seçimlerin ülkede güven ve istikrarın sembolü olduğunu kaydetti.

Dışişleri Bakanı mevlüt çavuşoğlu oyunu Alanyada kullandı ve Umarım Türkiyede sağduyu kazanır. Bugün demokrasinin galip geleceğine inanıyorum dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizlide TBMM Başkanı Cemil çiçek Ankarada oylarını kullandı.

Genel seçimlerde siyasi liderler oylarını kullandı. HDP eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, oyunu istanbulda kullandı ve Seçim sandıkları açıldığında Türkiyede sivil barış ve özgürlüğe katkı sağlayacak bir sonuç görmeyi umuyoruz dedi.

HDP eş başkanı Figen Yüksekdağ oyunu Vanda kullandı ve Biz, partililer ve gönüllüler olarak sandıklardan demokratik idarenin çıkması için çok mücadele ettik dedi.

Ana Sayfaya Git