Başkan Atilla: Halka en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz

Sur ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin halka en iyi hizmeti sunmak için çalıştığını söyledi.

Haberler 01.05.2017 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, vatandalar ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bakan Atilla, Sur ilçesi Ali Paa Mahallesinde makam aracyla giderken kendisine selam veren vatandalarla görümek için aracn durdurdu. Bakan Atilla, çay ocanda vatandalarla çay içip sohbet etti, belediyeden taleplerini sordu.

Halkmzn fikirleri çok deerlidir

Büyükehir Belediyesinin halkn refah için çaltn belirten Atilla, Vatandalarmzla bir arada olmak bizi mutlu ediyor. Halkmzla sohbet ettiimizde hem sorunlarn dinliyoruz hem de ehrimiz için güzel ne yapabiliriz, bunu istiare ediyoruz. Halkmzn fikirleri çok deerlidir. Büyükehir Belediyesi halka en iyi hizmeti sunmak için çalyor dedi.

Diyarbakra yakr hizmetler yaplyor

Vatandalar ise Büyükehir Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarn belirterek, Büyükehir Belediyesi, ehrin her noktasnda çalyor. Bakanmzn göreve balamasyla Diyarbakra yakr hizmetler yaplmaya baland. Bakanmza, özverili çalmalarndan dolay teekkür ederiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git