Başkan Beyoğlu 15 Temmuz şehitlerini unutmadı

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ'cü teröristler tarafından gerçekleştirilen ihanet girişimi sırasında şehit olan polis memuru Halit Gülser ile vatandaşlardan Askeri Çoban'ın mezarlarını ziyaret ederek dua etti.

Haberler 16.07.2020 - 11:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Dicle ilçesi nüfusuna kaytl olan polis memuru Halit Gülser, Ankara Gölba Özel Harekat Dairesi Bakanlna FETÖ mensuplar tarafndan düzenlenen hava saldrsnda 15 Temmuz gecesi ehit oldu. Erganili olan Askeri çoban ise ayn gece stanbulda hain kalkmaya kar direni saflarna koarken FETÖcü teröristlerin keskin nianc saldrs sonucu ehadete ulat. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ehitlerin Dicle ve Ergani ilçelerindeki mezarlarn ziyaret ederek dua etti.

EHTLERMZE KARI DUA GÖREVMZ YERNE GETRDK

Duygu dolu anlar yaayan Beyolu, tarih boyunca kanyla ve canyla bu topraklar vatan yapan milletin 15 Temmuzda da vatan hainlere kar korumak için bedel ödediini söyledi. Beyolu, Necip milletimizin yiit evlatlar gösterdikleri anl direni ile karanla çevrilmek istenen geceyi aydnla çevirdi. Aziz ehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin kutlu mücadelesini hiç bir zaman unutmayacaz. Bu amaçla kabirlerini ziyaret ederek dua görevimizi ifa ettik. 15 Temmuz 2016da liderimiz ve Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan öncülüünde hainlere unutamayacaklar bir tokat atan milletimizin egemenliine kimse göz dikemeyecek dedi.

Ana Sayfaya Git