Başkan Mızraklı denetimlerini sürdürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Selçuk Mızraklı, Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon, Park ve Bahçeler ile Sosyal Hizmetler Daire başkanlıklarının yürüttüğü çalışmaları denetledi.

Haberler 03.07.2019 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Dr. Selçuk Mzrakl, Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon, Park ve Bahçeler ile Sosyal Hizmetler Daire bakanlklarnn yürüttüü çalmalar denetledi.

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Dr. Selçuk Mzrakl, Büyükehir Belediyesi daire bakanlklar tarafndan yürütülen çalmalar yerinde inceledi. Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon, Park ve Bahçeler ile Sosyal Hizmetler Daire bakanlklarnn yürüttüü çalmalar denetleyen Bakan Mzrakl, çalmalarn seyri hakknda birim amirlerinden bilgi ald. Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanlnn eski Siverek yolunda yürüttüü sathi kaplama çalmasn kontrol eden Bakan Mzrakl, yaplan çalma ile güzergahta yaayan vatandalarn oluan tozlardan kurtulduunu açklad. Sathi kaplama çalmalar ile birlikte kavak ve refüjlerde çiçeklendirme çalmalarnn da balatlacan kaydeden Mzrakl, yolda geçen vatandalarla da görüerek sorun ve taleplerini dinledi.

Bakan Mzrakl, daha sonra Park ve Bahçeler Daire Bakanlna bal Kardelik Parknda ve Kent Meydannda incelemelerde bulundu. Mzrakl, Kardelik Parknda kullanlmayan yaplarn yeniden bakmnn yaplaca ve kültürel amaçl kullanmay hedeflediklerini söyledi. Kent Meydann gezen Mzrakl, çocuklarn park ve oyun alanlarndan daha fazla faydalanmas için Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanl bünyesinde çeitli çalmalar yapacaklarn kaydetti.

Ardndan Sosyal Hizmetler Daire Bakanl bünyesinde Aktif Yaam Merkezini ziyaret eden Bakan Mzrakl, eitim gören çocuklarla yakndan ilgilendi, ailelerinin taleplerini dinledi.

Engellilere servis hizmeti verilecek

Atölyelerde eitim gören engelli çocuklar, ürettikleri el yapm ürünlerini Mzraklya hediye etti. Mzrakl, Aktif Yaam Merkezine eitim gören engellilerin talebi üzerine Sosyal Hizmetler Daire Bakanlna servis araçlar tahsis edeceklerini iletti. Mzrakl, tahsis edilecek servis araçlaryla engelli vatandalarn evlerinden alnp Aktif Yaam Merkezine getirileceini, eitimlerinin ardndan tekrar evlerine braklacan bildirdi.

Ana Sayfaya Git