Başkandan geri fites!

"Kamuoyunda oluşan hassasiyet üzerine, henüz bir aylık maaş bile almamış olan oğlumun belediye şirketindeki işine son veriyorum"

Haberler 29.07.2019 - 01:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Torbal Belediye Bakan smail Uygur, Torbal Personel Özel Güvenlik Gda naat Temizlik (TORBEL) irketinde genel müdür yardmcs olarak görevlendirdii olunun iine kamuoyunda oluan hassasiyet üzerine son verdiini bildirdi.

Uygur, yapt yazl açklamada, TORBELin sradan bir irket olmadn, memurlar hariç tüm belediye personelinin burada çaltn dile getirdi.

irketian 20nin üzerinde kafeterya, i makineleri, araç-gereç ve birçok faaliyeti bünyesinde bulundurduunu, tüm sistemin TORBEL üzerinden yürüdüünü ifade eden Uygur, unlar kaydetti:

Göreve geldiimizde burann bilerek ve isteyerek batrlm olduunu gördük. Ne yazk ki iki dönem belediye bakanl yapm olmama ramen yeni dönemde bir dönem aradan sonra enkaz devraldm. Bizim hiçbir zaman para ve makam hrsmz olmad, olmaz da. Bunu da en iyi Torbal halk bilir. Kamuoyunda oluan hassasiyet üzerine, henüz bir aylk maa bile almam olan olumun belediye irketindeki iine son veriyorum. Olum Efe Uygur ben mazbatay ilk aldm günden beridir hiçbir menfaat gözetmeden, benim baarl olmam için mazbatay aldm günden itibaren emek sarf etmektedir.

Uygur, olayla ilgili yanl anlalma olduunu savunarak herkesten özür diledi.

smail Uygur, olunu, belediye irketi olan TORBELdeki genel müdür yardmcl görevine getirmi, yaplan eletirilere Güvenebileceim kimse yoktu. Olum iletme fakültesi son snf örencisi. Benim salkl veriye, bilgilere ve raporlara ihtiyacm var. Bunu da imdilik olum yapyor. karln vermiti.

Ana Sayfaya Git