Başsavcılar ziyaret turunda

Tunceli ve Elazığ Cumhuriyet Başsavcıları, Diyarbakır Başsavcısı Kalil Erkut Güre'nın koordinasyonunda, Diyarbakır'da bir dizi temasta bulundu. Heyet, İl valisi Aksoy'u ziyaret etti.

Haberler 29.05.2017 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Önceki gün bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakra gelen Tunceli ve Elaz Cumhuriyet Basavc ile Adalet komisyonu Bakanlar, Diyarbakr Cumhuriyet Babavcs Kamil Erkut Güre koordinasyonunda, ziyaretler gerçekletirdi.

VAL AKSOYA ZYARET

lk temaslar l Valisi Hüseyin Aksoyu ziyaret etmek olan Basavclar heyetinde, Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Gürenn yansra, Tunceli Basavcs Behçet lek, Elaz Basavcs Habip Korkmaz, Diyarbakr Adalet Komisyon Bakan Eyüp Mergen, Elaz Adalet Komisyon Bakan Bahtiyar çolak, Diyarbakr Basavc Vekili Kurtca Eker ve Elaz Basavc Vekili Sinan nal yer ald.

HEYETN TEMASLARI

Basavc heyeti kendilerini kabulünden dolay Vali Aksoya teekkür ederek faaliyetleri konusunda bilgi verdi. Vali Aksoy ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirerek heyete çalmalarnda baarlar diledi. Ziyaret Vali Aksoyun heyet ile toplu fotoraf çekilmesiyle sona erdi. Heyet daha sonra çileri Bakanl tarafndan Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakanvekilliine tananan Cumali Atillay ziyaret etti.

Ana Sayfaya Git