Batman Valiliğinden “dolandırıcılık” uyarısı

Batman Valiliği, OSB’deki tüm işlemleri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün yaptığını belirterek dolandırıcılara karşı uyarılarda bulundu.

Haberler 25.11.2017 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Valilii tarafndan yaplan açklamada, Organize Sanayi Bölgesinde gerçekletirilen bütün i ve ilemleri Batman Organize Sanayi Bölge Müdürlüünün yaptn belirterek dolandrclara kar uyarlarda bulundu.

DOLANDIRICILIA DKKAT

Valilik açklamasnda, Batman Organize Sanayi Bölgemizde kamulatrma ilemlerinin yüzde 90lk ksm tamamlanm olup, uzlamaya varlmayan arsa malikleri ile mahkeme aamas devam etmektedir. Yl içerisinde sanayi parseli talep eden firmalara ise herhangi bir parsel tahsis ilemi yaplmamtr. Bu hususlarda Organize Sanayi Bölgemizde gerçekletirilen bütün i ve ilemlerin ilgili mercii Batman Organize Sanayi Bölge Müdürlüü olduu için baka kii/kiilere ve dolandrclk yapmaya çalan ahslara itibar edilmemesi, böyle bir durumla karlaan vatandalarmzn ise Batman Valiliinin (04882131001), Emniyet Müdürlüünün (155) veya Jandarma Komutanlnn (156) numaral telefonlarn arayarak ihbarda bulunmas önemle rica olunur. denildi. (LKHA)

Ana Sayfaya Git