Bayrak savunması!

Şehir merkezi protokol yolu üzerindeki direklere asılı bayrakların indirildiği yönündeki iddialara ilişkin, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden açıklama geldi. Belediye, iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Haberler 17.05.2019 - 02:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Basn Yayn Müdürlüü, ehir merkezi protokol yolu üzerindeki direklere asl bayraklarn indirildii iddialarna ilikin açklamada bulundu.

BAYRAK NDRLMES DDASI

Büyükehir Belediyesi Basn Yayn Müdürlüüden yaplan açklamada, Baz yazl ve görsel medya kurulularnca servis edilen ve ehir merkezi protokol yolu üzerindeki direklere asl bayraklarn Büyükehir Belediyesi ekiplerimizce indirildiine yönelik iddialar tamamen aslsz, yalan ve asparagastr. Görüntü ve fotoraflarda görülen bölgede daha önceden aslm bayrak söz konusu deildir. Ayn yanl basn kurulularnn daha önce de defalarca bilinçli olarak halkmz da yanltmaya dönük haberleri yapmlardr. Niyetlerinin kötülüünden üphe olmayan bu yaklamlarn gazetecilik etii ile badamamaktadr. Bu haberleri servis eden yanl medya kurulular hakknda gerekli yasal ilemlerin balatlacan belirtmek isteriz. ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git