Bayraktar: AKINCI'yı askere uğurluyoruz

Baykar Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar da Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önce yaptığı konuşmada büyük bir hayalin gerçek olduğunu belirtti.

Haberler 30.08.2021 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AKINCI bir sonuç ama kesinlikle bir son deil. Allaha ükürler olsun hedefimizden hiç amadk. Uçaklarmz hep sahada, cephe hattnda görev yapt.

Milli HA gelitirme serüveninde Bayraktar ailesi olarak hep birlikte çalyoruz. Baykar gelirlerinin yüzde 70nden fazlasn ihracattan elde ediyor. Bugün AKINCIy ülkemize kazandrmann gururunu yayoruz. Aknc 6 ton kalk arlna sahip, 1.5 ton faydal yük kapasitesi ile stratejik görevlere imza atacak.

AKINCI ASKERE UURLANDI

AKINCI tümüyle milli tasarm ile görev yapacak bir robot uçak. AKINCI ROKETSAN, TÜBTAK-SAGEnin gelitirdii seyir füzeleri de sahil olmak üzere ülkemiz tarafndan gelitirilen tüm yerli silahlar kullanabilecek.

Birlikte çaltmz tüm yerli firmalara verdikleri bu destek için de teekkür ederim. AKINCIdan beklentimiz çok büyük. AKINCIdan elde ettiimiz tecrübelerle Bayraktar TB3 ve insansz sava uça projelerimizi yürütüyoruz. Adna milli teknoloji hamlesi dediimiz bu anlay dünyay kendi çkarlarna göre ekillendirmeye çalan tekellere kar da güçlü bir durutur.

AKINCIy kullanacak personeller olan kursiyerlerimizi sizlerin huzurunda tebrik ediyorum. Tüm çalma arkadalarma gösterdikleri gayret, azim ve olaanüstü çaba için teekkür ediyorum.

Ana Sayfaya Git