Bayram kaç gün tatil!?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine toplantısında, bayram tatilinin süresi, Kovid-19 aşı programı ve turizm sektörüne ilişkin gelişmeler başta olmak üzere ülke gündemindeki konuların ele alınması bekleniyor

Haberler 05.07.2021 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakanl Kabinesi, bugün Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan bakanlnda toplanacak.

Kabine toplantsnda, Kovid-19 a program ve bayram tatilinin süresi bata olmak üzere ülke gündemindeki konularn ele alnmas bekleniyor.

Salk Bakan Fahrettin Kocann sunum yapmas öngörülen toplantda, 3. doz alama ve ülke genelinde a programnda gelinen noktann deerlendirilecei, a programnn Kovid-19 vaka saylarna etkisi ve yerli a çalmalarnn da görüülecei tahmin ediliyor.

KABNE TOPLANTISI

Bayram tatili süresinin de belirlenmesi beklenen toplantda, turizm sezonuna ilikin beklentiler ile bu kapsamda alnan tedbirlerin masada olaca öngörülüyor.

Güvenlik ve d politikaya ilikin konularn da görüülecek gündem maddelerinden olaca toplantda, Milli Savunma Bakan Hulusi Akar tarafndan, yurt içi ve snr ötesinde terör örgütlerine kar yürütülen operasyonlara ilikin Kabineye bilgi verilmesi bekleniyor.

Toplantda, 20 Temmuz Bar ve Özgürlük Bayramnda KKTCye yaplacak ziyaret öncesinde, bölgesel ve küresel gelimelerin de ele alnaca tahmin ediliyor.

Ana Sayfaya Git