2017 bedelli askerlik durumu değerlendirmesi

Bedelli askerlikte son durum henüz netlik kazanamadı ancak milyonlarca aday bedelli askerliğin çıkıp çıkmayacağı sorusunun yanıtını arıyor

Haberler 01.03.2017 - 23:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bedelli askerlik 2017 senesi içerisinde çkacak m? Milyonlarca asker adaynn bekledii bedelli askerilik ne zaman çkacak sorusu geçtiimiz senenin son zamanlarnda gündemde böyle bir plan yok açklamas ile netlik kazanm ancak aradan geçen zaman sonrasnda ise tekrardan çkaca konuulmutu. Peki merakla beklenen bedelli askerlikte son durum, bedelli askerlik son dakka gelimeleri ve detaylar haberimizde.

2017 ylnn ilk aynn son bulmas akabinde bedelli askerlik tekrardan gündeme gelmi bulunmakta. 2017 senesinde bedelli askerliin çkp çkmayaca sorusu çok sorulurken, herhangi bir sebeple askere gidememi olan adaylar sorunun netlik kazanmas için gözünü hükümete dikmi durumda. Bu beklentinin ortaya çkmamas ise uzunca bir süredir bedelli askerliin çkmam olmas olarak belirtiliyor. Bekir Bozda, geçtiimiz günlerde katld bir toplantda, Bedelli Askerlik bekleyenleri ilgilendiren bir açklama yapt. Bozda açklamalarnda; Bozda, ilerleyen süreçte bedelli askerlikle ilgili bir gelime olup olmayacana yönelik sorulara karlk,bedelli askerlik konusunda hükümet kanadnda bir çalmann söz konusu olmadn açklad.

Ana Sayfaya Git