Bekçi iken müdür oldu

Ak Parti'de görev yaparken önce bekçi, ardından Silvan Belediyesi'ne Özel Kalem Müdürü oldu.

Haberler 27.04.2017 - 08:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan lçesinde 2004 ile 2014 yllar arasnda Ak Parti lçe Gençlik Kollar bakanl yapan brahim çgil, 2016 ylnda girdii bekçilik snavn kazanarak Silvan Emniyet Müdürlüü bünyesinde göreve balad. brahim çgil, lçe Kaymakam Adem çelikin geçen yl kayyum olarak belediyeye atanmasnn ardndan Diyarbakr Valilii karar ile geçen ubat aynda Silvan Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekilliine getirildi.

TARTIMA YARATAN ATAMA

Tartta yaratan atama ile ilgili konuan çgil, 2014 ylnda AK Parti l Bakanlnda tekilatlardan sorumlu bakan yardmcl, tantm ve medya bakanl, AK Parti l Bakan danmanl görevlerini de yürüttüünü belirterek, 2016 ylnda çileri Bakanlnn yaynlad kararneme ile açlan mahalle bekçilii snavn kazanarak, 2016 Mays aynda Silvan lçe Emniyet Müdürlüü bünyesinde bekçi olarak göreve baladm. Kaymakam Adem çelikin kayyum olarak belediyede görevlendirilmesinin ardndan Diyarbakr Valilii karar ile Silvan Belediyesinde Özel Kalem Müdür vekillii, Kültür Sosyal ler Müdürlüü görevine getirildim dedi.

HZMETLER VATANDAIMIZIN AYAINA GÖTÜRÜYORUZ

Silvan Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili brahim çgil, bu göreve layk görülmekten dolay onur duyduunu da belirtirek, Özel Kalem Müdür Vekillii ve Kültür Sosyal ler Müdürlüü görevlerini yürütmekteyim. Silvann 20 yldr birikmi sorunlarn çözmek ile urayoruz. Hükümetimizin bölgeye salad kaynaklar ve hizmetleri en iyi ekilde halkmza sunuyoruz. lçe kayyumumuzla beraber 20 yldr halkn ulaamad hizmetleri, hükümetimizin eliyle bizler vatandamzn ayana götürüyoruz, götürmek için çaba harcyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git