Belediye kedi evleri kurdu

ELAZIĞ'da hayvansever Nuriye Yücesu'nun, kendi imkanlarıyla beslediği 70 kedi için belediye, mahallede kedi evleri kurdu.

Haberler 12.08.2017 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Harput Mahallesinde yaayan hayvansever Nuriye Yücesunun, kendi imkanlaryla besledii kedilerin görüntüleri sosyal medyada yaynland. Büyük övgü alan görüntülerin ardndan harekete geçen Elaz Belediyesi, mahalledeki kediler için evler kurdu. Evlere, kediler için su ve belediye bünseyinde üretilen mamalar brakld.

Yaplan hizmet nedeniyle Elaz Belediye Bakan Mücahit Yanlmaza teekkür eden Nuriye Yücesu, 4 yldr sokak hayvanlar ile ilgileniyorum. Elaz Belediye Bakanmz Mücahit Yanlmaza yapt hizmetlerden dolay çok teekkür ediyorum. Kedilerime mama ve ev yardmnda bulundu. Allah bakanmzdan raz olsun dedi.

KED EV KURULDU

Frat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Örencisi Türkan Ceylan da, belediyenin çok önemli bir hizmet yaptn belirterek, 3 yldr Elazda Sokak hayvanlar ile ilgileniyorum. imdi artk Elaz Belediyesi ile birlikte koordineli bir ekilde çalmaya baladk. Harputlu teyzemiz yaklak 70 kediye gönüllü olarak bakyor. Bizler de gönüllüler ve Elaz Belediyesi olarak bir proje yapp teyzemizin kedileri için küçük kedi evleri ve mamalarn koyduk. Ben herkesten kapsnn önüne bir kap su ve bir kap mama koymalarn rica ediyorum diye konutu.

Hayvanseverler, bu projenin kent genelinde uygulanmasn istedi.

Ana Sayfaya Git