Berberoğlu : Dışarıyla haberleşmeyi kesme kararı aldım

CHP'nin tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu, "Mahkemelerde savunma hakkımı kullanmama ve dışarıyla haberleşmeyi kesme kararı aldım" dedi.

Haberler 22.07.2018 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Enis Berberolu, avukatlar araclyla yazl açklama yapt. Yargtay 16. Dairesinin kararna tepki gösterdiini belirten Berberolunun yazl açklamas u ekilde:

te bamsz kararm...

Anayasal hakkmn Yargtay 16. Daire tarafndan ayaklar altna alnmasna ne tepki vereceimi epeyce düündüm.

Sonuçta pazartesi sabahndan itibaren ailemle, avukatlarmla ve milletvekilleriyle açk-kapal görüe çkmama, mahkemelerde savunma hakkm kullanmama ve daryla haberlemeyi kesme karar aldm.

Bu zor karar doaldr ki ailemi, avukatlarm, partimi ve sevenlerimi mutlu etmeyecek, dolaysyla onlardan bamsz ve hatta onlara ramen uygulamam zorunlu. Ama herkes bilsin ki niyetim onlar üzmek deil tam aksine daha fazla üzülmelerini engellemek ve korumak.

çünkü görüyorum ki benim etrafmda dönen tartmalarda aileme, partime ve hatta seçmenlerime bile çamur sçryor, çektiim eziyet yoldalarma korku salma amacyla malzeme ediliyor.Tabii ki görüemediklerimi çok özleyeceim ve fakat biliyorum ki her ne kadar ormanda yaasa da her aaç tek bana ve ayakta ölür

Ana Sayfaya Git