Beton zeminde uyudu!

HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemini sürdüren Diyarbakır annelerinden Fevziye Çetinkaya'nın, yorgunluktan bir süre beton zeminde uyuduğu görüntüler kameralara yansıdı

Haberler 09.09.2019 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Daa kaçrldn ileri sürdüü 17 yandaki oluna kavumak için ei ahap çetinkaya ile birlikte oturma eylemini sürdüren Fevziye çetinkayann, yorgunluktan beton zeminde uyuduu görüldü. HDP Diyarbakr l Bakanl önünde, park halinde bir aracn arkasna geçerek yere serdii örtünün üzerinde bir müddet uyuyan çetinkaya, daha sonra tekrar ailelerin yanna gelerek eylemine devam etti.

BURADA PERAN OLDUK.

Anne çetinkaya, kaçrlan çocuklar için burada olduklarn belirterek, Bize çocuumuzu versinler evimize gidelim. çocuum için betonun üstünde yattm. ekerim tansiyonum var. Bize çocuumuzu versinler. Biz kendi evimizde onlar kendi evlerinde. Keke çocuum imdi gelseydi onu alp evimize gitseydik. Rahat yatsaydk. Evimiz köyde sahipsiz. Burada betonun üzerinde yatmak bana ar geliyor. diye konutu.

Eyleme daha nede kadar devam edebileceini bilmediini anlatan çetinkaya, unlar söyledi: Olum imdi ne durumda onu bilmiyorum. Belki saklamlar, belki öldürmüler, belki maaraya koymular, bilmiyorum. Belki çrlçplak soymular, karanlk yere koymular, belki de onu kesmiler bedenini de saklamlar. Allah hakkmz alsn inallah. Kaç gündür buradayz cierimiz parçaland. Burada perian olduk. Gidecek yerimiz yok, sokan ortasndayz.

Ana Sayfaya Git