Bingöl'de 21 bölgede 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' uygulaması

BİNGÖL Valiliği, merkez ve 7 ilçesindeki 21 bölgenin 26 Mart ile 9 Nisan tarihleri arasında 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.

Haberler 26.03.2019 - 10:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingöl merkez ve 7 ilçe krsalnda terör örgütlerine yönelik düzenlenecek operasyonlar nedeniyle 21 bölgede, 26 Mart ile 9 Nisan tarihleri arasnda Geçici Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildi. Valilikten yaplan yazl açklamada, Bingöl ili snrlar içinde faaliyet gösteren bölücü terör örgütü ve dier terör örgütlerinin son zamanlarda yapm olduklar terör ve yldrma eylemleri, ilimizin sosyal ve ekonomik gelimesini de olumsuz etkilemeye balamtr.

GÜVENLK BÖLGES

Bu eylemler neticesinde vatandalarmz, ekonomik, sosyal faaliyetlerini yürütme ve seyahat etme haklarn kullanmaktan mahrum kalmtr. Günlük hayatlar olumsuz etkilenen vatandalarmz büyük maduriyet yaamaktadrlar. Bingöl Valiliimiz, öncelikle vatandalarmzn can ve mal güvenliinin salanmas, mevcut huzur ve güven ortamnn devam ettirilmesi, devletimizin ve milletimizin her türlü terörist tehdidi ve saldrdan korunmas maksadyla; bölgesinde emniyet ve asayi temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbiri almaktadr denildi.

Ana Sayfaya Git