Bismil’de sıcak asfalt çalışmalarına başlandı

Diyarbakır’ın Bismil ilçe merkezinde, elektrik hatlarının yer altına alınması ve doğal gaz altyapı çalışması tamamlanan caddelerde sıcak asfalt çalışması başladı.

Haberler 27.03.2019 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaz çalmas ve mevsim artlarnn düzelmesiyle birlikte youn bir çalma içerisine giren Bismil Belediye ve Diyarbakr YKOB ekipleri, asfalt çalmas balatt. çalmalar hakknda açklamalarda bulunan Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, ilçe merkezinde elektrik hatlarnn yer altna alnmas ve doal gaz altyap çalmas bitmesi ile birlikte ana arter, sokak ve caddelerde scak asfalt çalmasna baladklarn söyledi.

SICAK ASFALT

Kaymakam Yüksel, Daha önce söz verdiimiz gibi ilçemizin harap durumda olan ehir içi yollarnn yapmna baladk. Kaz sonucunda en çok bozulan mahallesinden asfaltlama çalmasn balattk. nallah peyderpey ilçemizdeki elektrik hatlarnn yer altna alnmas ve doal gaz altyap çalmas ile beraber bütün caddelerimizi asfaltlayacaz. Altn çizerek söylüyorum ilçe merkezdeki bütün caddelerimizi asfaltlayacaz. Bir ksm ara sokaklarmz var onlara parke gerekebilecek. Onun dndaki bütün ana yollarmz asfaltla kaplayacaz. Böylece Bismil halknn aylarca bu yollardan çektii sknt ve çile sona ermi olacaktr inallah dedi.

Ana Sayfaya Git