Bitlis merkezli FETÖ operasyonu: 27 gözaltı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklıklarının ülke genelinde 2 ila 5 derece artacağını bildirdi.

Haberler 16.05.2018 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ülke genelinde hava scaklklarnn 2 ila 5 derece artaca, Dou ve Güneydou Anadolunun dousu ile Bayburt, Artvin, Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yerel olmak üzere saanak ve gök gürültülü saanak ya beklendii bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüünden yaplan açklamaya göre, Türkiyenin güney ve dou kesimlerinin parçal yer yer çok bulutlu, Dou ve Güneydou Anadolunun dousu ile Bayburt, Artvin, Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin yerel olmak üzere saanak ve gök gürültülü saanak yal, dier yerlerin parçal ve az bulutlu geçecei tahmin ediliyor.

Ülke genelinde hava scaklklarnn 2 ila 5 derece artmas, rüzgarn ise iç ve dou kesimlerde kuzey, güney ve bat bölgelerde bat ve güneybat yönlerden hafif, ara sra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

- Bölgelere göre hava durumu

Marmara, Ege, ç Anadolu ve Bat Karadenizin parçal ve az bulutlu, Akdeniz Bölgesinin ise az bulutlu, öle saatlerinden itibaren iç ve dou kesimlerinin parçal yer yer çok bulutlu geçmesi öngörülüyor.

Orta ve Dou Karadenizin parçal ve az bulutlu, dousunun yer yer çok bulutlu, Bayburt ve Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere saanak ve gök gürültülü saanak yal geçecei, Güneydou Anadolu ve Dou Anadolunun parçal yer yer çok bulutlu, dou kesimleri ile Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yerel olmak üzere saanak ve gök gürültülü saanak yalar bekleniyor.

- Denizlerde hava durumu

Denizlerde frtna beklenmezken, Marmara, Ege, Akdeniz ve Karadenizde hava durumu parçal ve az bulutlu olacak.

Van Gölünde ise parçal ve çok bulutlu bir hava beklenirken, yerel olmak üzere saanak ve gök gürültülü saanak ya tahmin ediliyor.

Ana Sayfaya Git