Bitlis'te polisten esnaf ve halka hırsızlık ve dolandırıcılık uyarısı

BİTLİS Emniyet Müdürlüğü ekipleri, esnaf ve kahveleri ziyaret ederek, hırsızlık, telefon dolandırıcılığı ve sahte para ile ilgili hazırlanan bilgilendirme broşürlerini dağıttı. Ekipler ayrıca, vatandaşları meslek odasına bağlı olmayan kişilerden anahtar çoğaltmamaları yönünde uyardı.

Haberler 14.01.2018 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BTLS Emniyet Müdürlüü ekipleri, esnaf ve kahveleri ziyaret ederek, hrszlk, telefon dolandrcl ve sahte para ile ilgili hazrlanan bilgilendirme broürlerini datt. Ekipler ayrca, vatandalar meslek odasna bal olmayan kiilerden anahtar çoaltmamalar yönünde uyard.

POLS UYARDI

l Emniyeti Toplum Destekli Polislik ube Müdürlüü ekipleri, kent merkezindeki esnaf, çay oca ve kahveleri ziyaret etti. Ekipler, hrszlk, telefon dolandrcl ve sahte para ile ilgili hazrlanan bilgilendirme broürlerini vatandalara datt. Ekipler ayrca, halka meslek odasna bal olmayan kiilerden anahtar çoaltmamalar yönünde uyard. Herhangi bir suç ve suç unsuruyla karlalmas durumunda 155 hbar Hattnn aranmasn isteyen l Emniyet Müdürlüü, Bitliste huzur ve güven ortamnn sürmesi için çalmalarnn devam edeceini belirtti.

Ana Sayfaya Git