Bitlis'te Şehit!

Bitlis kırsalında sürdürülen operasyonlar sırasında PKK'lı teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Jandarma Uzman Çavuş Sefa İzbudak'ın (26) şehit oldu. İzbudak'ın memleketi Adana'nın Pozantı ilçesindeki baba ocağına acı haber ulaştı.

Haberler 12.04.2018 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ehidin Yukarbelemedik Mahallesindeki baba evine gelen Kaymakam Taner Tengir ve beraberindeki lçe Jandarma Komutan Temen Mehmet Durmu ile Belediye Bakan Sami Baysal, ac haberi baba Necati zbudak ve anne Teslime zbudaka verdi. Oullarnn ehit olduunu örendikten sonra fenalaan zbudak çiftine, hazrda bekletilen salk ekipleri müdahale etti. Kaymakam Tengir, daha sonra Karaklakç köyüne giderek ac haberi ehidin ei Emine zbudaka verdi. Ac duyan yaknlar, taziye için ehidin baba evine akn etti.

UZMAN çAVU OLDUUNU

2015 ylnda görev balayan ehidin, o yl sosyal medya hesabndan Bittiiiiiiiii..... Sonunda jandarma uzman çavuum.... notunu paylat görüldü. 1,5 yl önce hayatlarn birletiren Emine-Sefa zbudak çiftinin 6 aylk bebeklerinin olduu örenildi. ehidin cenazesi, düzenlenen tören ile Yukarbelemedik Mahallesindeki mezarla defnedildi.

Ana Sayfaya Git