Bitlis’te şehit ailelerine 'devlet övünç madalyası' verildi

BİTLİS Valiliği'nde düzenlenen törende 3 şehit ailesine ve bir gaziye Devlet Övünç Madalyası verildi.

Haberler 18.01.2018 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitlis Valisi smail Ustaolu, makamnda kabul ettii 3 ehit ailesi ve bir gaziye Cumhurbakanl tarafndan hazrlanan Devlet Övünç Madalyalarn verdi.

DEVLET ÖVÜNç MADALYASI

Düzenlenen törene, kurum amirleri ve askeri yetkililer de katld. Bitlis Valisi smail Ustaolu, ehit ailelerine ve gazilere borçlu olduklarn belirterek, Memleket, millet ve bayrak uruna canlarn feda eden tüm ehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, gazilerimize salk, shhat diliyorum. nanyoruz ki sizler yavrularnz bu memleketi için feda eden bu aileler, bu memlekette olduu sürece Allahn izniyle kimse ne bayramz indirebilecek, ne de ezanlar bu memleketten susturabilecek. çünkü rengini ehitlerimizin kanndan alan bayramz uruna canlarn feda eden ehitlerimizin hem bizim gönlümüzde, hem de Allah nezdinde ayr bir önemi vardr. Ayeti Kerimede de buyrulduu gibi biz inanyoruz ki onlar ölü deiller. Onlar Allah yolunda canlarn feda eden ehitlerimizdir. Allah, birliimizi, beraberliimizi ve kardeliimizi daim etsin dedi.

Vali Ustaolu, Frat Kalkan Harekatnda ehit olan sözlemeli er Muhammed Bozarslann babas Maallah Bozarslana, Hakkarinin emdinli ilçesinde terör saldrsnda ehit olan uzman çavu Mesut Ardçn babas Mürsel Ardça, rnakta ehit olan er Bayram Kardan babas Medeni Kardaa ve Ahlatta mahalle bekçilii yapan Gazi Maallah Toptaa madalyalarn teslim etti.

Ana Sayfaya Git