Milli Dayanışma Kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın "7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatıyoruz.'Biz bize yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destekler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Haberler 01.04.2020 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Recep Tayyip Erdoann 7 aylk maam balayarak açyorum Devletin öncülük etmesi gerektiini gördüümüz için Milli Dayanma Kampanyas balatyoruz.Biz bize yeteriz Türkiyem diyerek balatt Milli Dayanma Kampanyasna destekler ç gibi büyümeye devam ediyor. Türkiyenin dört bir tarafndan, yardm yamuru yad. te yaan destek yamurundan bazlar.

ENTOP 5 MAA

TBMM Bakan Mustafa entop, Milli Dayanma Kampanyasna 5 maan balayarak destek oldu.

BAHçEL 5 MAA

MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter hesabndan yapt açklamada kampanyaya destek verdiini açklayarak, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Bakan olarak MLL DAYANIMA KAMPANYASIna be (5) maamla katlyorum. nallah bu günleri atlatacaz, inanç birlii yaparak, ortak akl ve irade paydasnda buluarak huzurlu ve güvenli yarnlara beraberce ulaacaz. dedi.

GÜL 3 MAA

Adalet Bakan Abdulhamit Gül Ahaber canl yaynda açklad: Bakan Gül, Milletvekili arkadalarmz Cumhurbakanmzn çars üzerine bu kampanyaya destek oldu. Ben de 3 maam balayarak bu kampanyaya destek oldum. açklamasn yapt.

KURUM, 6 MAA

çevre ve ehircilik Bakan Murat Kurumun açklamas: Gün, yardmlama, dayanma ve paylama günüdür. Gün, veren el olma günüdür. Gün zorluklar birlikte ama günüdür. Bu zorlu süreç elbet geride kalacak. Ancak tarih, her dönemde olduu gibi bu dönemde de milletimizin birliini, beraberliini ve fedakarln yazacaktr

YÖKTEN YARDIM KAMPANYAS

Yükseköretim Kurulu (YÖK) Bakan Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK üyeleriyle Milli Dayanma Kampanyasna birer aylk maalaryla destek verdi.

çLER BAKANLII BÜROKRATLARI

çileri Bakanl merkezinde görevli üst düzey bürokratlar, valiler ve kaymakamlar, Milli Dayanma Kampanyasna en az bir maalarn balayarak destek olacak. Alnan bilgiye göre, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan öncülüünde dün Biz bize yeteriz Türkiye sloganyla balatlan kampanyaya toplumun farkl kesimleri de destek veriyor. Bu kapsamda çileri Bakanlnda görevli üst düzey bürokratlar, valiler ve kaymakamlar da yardm kampanyasna ilan edilen hesap numaralarna en az birer maalarn balayarak destekte bulunacak.

DYANET LER BAKANI ERBA

Diyanet leri Bakan Prof. Dr. Ali Erba, 1 aylk maan balayarak destek oldu.

TOBBDAN 10 MLYON

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlii (TOBB) Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasna 10 milyon lira destek verecek.

TOSYALI HOLDNG

Tosyal Holding Yönetim Kurulu Bakan Fuat Tosyal, Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanma Kampanyasna sonuna kadar destek olacaklarn belirterek, Bu kampanyann bir ç gibi büyümesi için var gücümüzle çalacaz. Tosyal Holding olarak bu kampanyaya 5 milyon lira bala destekte bulunuyoruz. ifadelerini kulland.

ANADOLU ASLANLARI

Anadolu Aslanlar adamlar Dernei (ASKON) Genel Bakan Orhan Aydndan, Cumhurbakan Erdoann balatm olduu Milli Dayanma Kampanyas na destek geldi.

BANKASINDAN HASTANELERE

Koronavirüs salgn ile mücadeleye destek vermek amacyla Salk Bakanl Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüü bünyesindeki hastanelerin ihtiyaçlarnn karlanmasnda kullanlmak üzere Türkiye Bankas Grubu 10 milyon TLlik kaynak ayrlmasna karar verdi.

TMDEN 15 MLYON LRA

Türkiyenin Koronavirüs ile mücadelesine Türkiyenin Sal çin ÜreTM Seferberlii kampanyas ile destek olan Türkiye hracatçlar Meclisi, imdi de Sayn Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann balatt Milli Dayanma Kampanyasna desteini açklad. 95 bini akn ihracatçnn tek çat kuruluu TM, 61 hracatç Birlii ile kampanyaya 15 Milyon TLlik destek verecek.

EPDK BAKANI VE ÜYELER

Enerji Piyasas Düzenleme Kurumu (EPDK) Bakan Mustafa Ylmazn 3 aylk, EPDK kurul üyelerinin de birer aylk maalarn balayarak destek verdikleri bildirildi.

TMSFDEN 20 MLYON LRA

Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu, Milli Dayanma Kampanyasna yönettii irket ve itirakleri üzerinden 20 milyon TL katk sunacaklarn duyurdu. Ziraat Finans Grubu, Milli Dayanma Kampanyasna her çalan adna net bir asgari ücret tutarnda olmak üzere 62 milyon 300 bin TL bata bulundu.

MÜSADTAN DESTEK

Müstakil Sanayici ve adamlar Derneinin (MÜSAD) sosyal medya hesabndan yaplan paylamda ise Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoann ilan ettii Milli Dayanma Kampanyas ile gün birlik olma günü, gün beraber Türkiye olma vaktidir. ifadelerine yer verildi.

TODAN DESTEK

stanbul Ticaret Odas Bakan ekib Avdagiç, Milli Dayanma Kampanyasna 5 milyon TL katk sunacaklarn duyurdu.

Ana Sayfaya Git