'Biz zirveye gidiyoruz, zırvaya değil'

Brüksel Belediye Başkanının Erdoğan yandaşlarının gösterilerine izin verilemez sözlerine Erdoğan Çin ziyareti öncesinde yanıt verdi

Haberler 12.05.2017 - 14:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Brükselde Erdoan yandalarnnn gösterilerine izin vermeyceiz sözleri Erdoan kzdrd. Erdoan çin ziyareti srasnda Biz Belçikaya deil NATOya gidiyoruz dedi. Brüksel Belediye Bakannn geçtiimiz günlerde yapt bu açklamaya istinaden söyledii sözlere Erdoan çin ziyareti öncesinde basn mensuplarna verdii demeçte açklad ve stiyorlarsa sokmasnlar dedi.

Basn mensuplarnn szölerini yantlayan Erdoan, kendisine Brüksel Belediye Bakannn sözlerinin sorumas üzerine çok çarpc açklamalarda bulundu. Satr balar oluturulan konuma da u sözler kaydedildi.

Brüksel Belediye Bakan kendi iine baksn. Sokaklarn temizlesin. Belkçikann NATOdaki temsilini üstlenenler konusunlar. Ne Brüksel Belediyesini ziyarete gidiyorum ne de bu noktada Brükseldeki Belçika yetkililerini ziyarete gidiyorum. Ben, NATOdaki yaplacak bir zirveye gidiyorum. Olay budur. Gücü una yetiyorsa Ben, NATO zirvesine de Erdoan sokmam diyorsa, buna gücü Belçika yetkililerinin yetiyorsa, çksnlar bunu açklasnlar. Ben zirveye gidiyorum, zrvaya deil.

Ana Sayfaya Git