BJK eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun alacak verecek meselesinde arabuluculuk yaptığı kaydedilirken saldırıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Haberler 28.01.2022 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Beikta eski yöneticisi ve sunucu Ece Erkenin ei avukat afak Mahmutyazcolunun öldürülmesiyle ilgili detaylar ortaya çkt.

Olay Bakrköy, Yeilköy Mahallesinde saat 00.30 sralarnda meydana geldi. ddiaya göre, Cümbü Sokakta bir balk restorannda bulunan Beikta eski yöneticisi avukat afak Mahmutyazcoluna kimlii belirsiz kii ya da kiiler silahl saldr düzenledi. Saldr sonras kanlar içine kalan Mahmutyazcolu ar yaralanrken, yannda bulunan oförü ise yaraland.

Olay sonras saldry düzenleyenler kaçarken durum polis ve salk ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen salk ekipleri ar yaralanan Mahmutyazcolu ile oförüne ilk müdahaleyi yaparak yaknda bulunan özel bir hastaneye kaldrd. Hastaneye kaldrlan afak Mahmutyazcolunun yaplan tüm müdahalelere ramen hayatn kaybettii örenildi. Restoran ve çevresinde güvenlik kameralar incelemeye alnrken olayla ilgili geni çapl soruturma sürüyor. Mahmutyazcolunun 34 BJK 606 plakal aracnn ise restoran önünde park halinde olduu görüldü.

SALDIRI SONRASI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Saldr sonras yaananlar bir vatandan çektii cep telefonu görüntülerine yansd. Görüntüler de salk ekiplerinin müdahale ettii görülüyor. Hayatn kaybeden Mahmutyazcolu sunucu Ece Erken ile evliydi.

AFAK MAHMUTYAZICIOLUNA SALDIRI: 2 K YAKALANDI

Beikta eski yöneticisi ve sunucu Ece Erkenin ei avukat afak Mahmutyazcolunun öldürülmesiyle ilgili detaylar ortaya çkt. afak Mahmutyazcolu, olaydan önce Fikret Ormanla görütüü örenildi. Akam saatlerindeki görüme sonras Fikret Orman restorandan uçam var diye ayrld belirtildi. Edinilen bilgiye göre, bir süre sonra ise 4 kii, afak Mahmutyazcolu ile görümek için restorana geldi. 4 üpheliden 2si restorann arka tarafnda bulunan masada afak Mahmutyazcolu ile görümeye balad. Görüme srasnda tartma çkmasyla 2 saldrgan önce masada 2 el ate etti. Ardndan restoran dndan da 2 el daha ate ederek bekleyen dier 2 kiiyle olay yerinden uzaklat.

2 K YAKALANDI, 4 K ARANIYOR

stanbul Emniyetinden yaplan açklamada, olayla ilgili 2 kii gözaltna alnd. 4 üpheliyi yakalama çalmalarnn sürdüü belirtilirken cinayetin tek bir silah kullanlarak ilendii kaydedildi. afak Mahmutyazcolunun alacak verecek meselesinde arabuluculuk yapt kaydedildi.

AYNI YERDE KUDBETTN KAYA ÖLDÜRÜLMÜTÜ

Öte yandan afak Mahmutyazcolunun saldrya urad restorann orta olduu örenildi. Ayn restoranda 2017 ylnda da Avukat Kudbettin Kayann öldürüldüü kaydedildi.

Ana Sayfaya Git