Bombalı saldırı

Şırnak Cudi Dağı bölgesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 2 asker ve 3 korucu yaralandı. Saldırının ardından başlatılan operasyonda örgütün üst düzey iki militanı öldürüldü.

Haberler 25.11.2016 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

IRNAKtaki Cudi Danda PKKya yönelik gerçekletirilen operasyon srasnda, araziye önceden yerletirmi el yapm patlaycy infilak ettirilmeleri sonucu 1 asker ehit oldu, 2 asker ile 3 korucu yaraland.

PATLAYICI NFLAK ETT

Cudi Da Herino Tepe bölgesinde Türk Silahl Kuvvetlerinin yürüttüü planl operasyon devam ederken, arazi arama tarama faaliyeti srasnda örgütü mensuplarnca araziye önceden yerletirilen el yapm patlayc infilak ettirildi. Patlama ile birlikte Jandarma Uzman çavu 25 yandaki Tuncay Arslan ehit olurken, 2 asker ile 3 güvenlik korucusu yaraland. Yaralanan asker ve korucular rnakta Hastaneye kaldrlrken, bölgede balatlan operasyon hava destekli olarak sürüyor.

ACI HABER ALEYE ULATIRILDI

Arslann ac haberi, Antalyann Korkuteli lçesindeki baba evine ulat. Ac haberi anne Sat ile baba Celal Arslana verdi. Ac haberin ardndan sinir krizi geçiren aileye hazrda bekleyen salk görevlileri müdahale etti. Korkuteli Belediye Bakan MHPli Hasan Gökce de haberi alp eve gelerek, baba Celal Arslan ve yaknlarna basal diledi.

ehidin kardei Fatih Arslan da okulda olduu srada ac haberi alp eve geldi. ehit Yasin Naci Aarolu Anadolu mam Hatip Lisesi 11inci snf örencisi Fatih Arslan, okul müdürü eliinde eve getirilirken gözyalarn tutamad. ehidin baba evinin bulunduu binaya ve çevresindeki sokaa Türk bayraklar asld.

2 ÖRGÜT ÜYES ÖLÜRÜLDÜ

Bölgede balatlan operasyonda 2 PKKlnn etkisiz hala getirildii belirtildi. rnak Valiliinden yaplan açklamada, limiz Cudi Da bölgesinde yaplan operasyonlarda 2 örgüt mensubu etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyonlar kararllkla devam etmektedir denildi.

Ana Sayfaya Git