Borsa İstanbul tutuklanan ve gözaltına alınan personel listesi Son Dakika Operasyon

Borsa İstanbul'da son dakika FETO perasyonu. 15 Temmuz darbe gecesi sonrasında ilan edle OHAl kapsamında ülke geneli operasyonlar devam etmekte iken, yurdun türlü türlü yerlerine sızmış feto militanlarının da tutuklama ve gözaltı süreçleri devam etmekte. FETO kapsamında sabah saatlerinde Borsa İstanbul çalışanlarına da son dakika olarak belirtilen operasyon düzenlendi.

Haberler 12.05.2017 - 14:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Borsa stanbulda son dakika FETO perasyonu. 15 Temmuz darbe gecesi sonrasnda ilan edle OHAl kapsamnda ülke geneli operasyonlar devam etmekte iken, yurdun türlü türlü yerlerine szm feto militanlarnn da tutuklama ve gözalt süreçleri devam etmekte. FETO kapsamnda sabah saatlerinde Borsa stanbul çalanlarna da son dakika olarak belirtilen operasyon düzenelendi. 6 il de e zamanl olarak düzenlenne Borsa stanbul operasyonlarnda hakknda soruturma açlan 102 kiiden 62si sorgulanmak üzere merkeze götürüldü. imdi merak edilen konu ise operasyonlarda Borsa stanbul gözaltna alnan listesi merak edilmekte.

stanbul Mali Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekipleri, FETÖ/PDY ile balantl olduu gerekçesiyle iten çkartlan Borsa stanbul çalan 102 kiiye yönelik stanbul merkezli 6 ilde sabah saatlerinde e zamanl operasyon düzenledi.

Polis ekipleri, stanbulda 104 olmak üzere Giresunda 2, Balkesir, Kayseri, Bursa ve Ankarada bulunan toplam 110 adrese baskn yapt. Operasyon kapsamnda 62 kii gözaltna alnrken 40 kiinin yakalanmas için çalmalar devam ediyor. Gözaltna alnan 62 üpheli sorgulanmak üzere Vatan Caddesinde bulunan Mali Suçlarla Mücadele ube Müdürlüüne götürüldü.Gözaltna alnan üphelilerin iten çkartlmadan önce Borsa stanbulda müdür, müdür yardmcs, uzman gibi konumlarda çaltklar örenildi. Baz üphelilerin ise örgütün ifreli mesajlama program Bylock kullancs olduklar ileri sürüldü.

Ana Sayfaya Git