Bozdağ: DEAŞ ve terör örgütleri en büyük zararı Müslümanlara vermektedir

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 34'üncü İl Müftüleri İstişare Toplantısı Ankara'nın Haymana ilçesinde bulunan bir otelde düzenlendi. Toplantıya Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, il müftüleri ve davetliler katıldı. Program İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

Haberler 15.03.2018 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet leri Bakan Ali Erba, slam dünyasnn skntl süreçlerden geçtiini söyledi. Müslümanlarn en temel sorununun parçalanmak olduunu belirten Erba, Birbirlerine duyarl, bal ve yan yana olmas gereken Müslümanlar maalesef dalmtr. Ötekiletiren, suçlayan deil yapc bir dil kullanalm. Güçlü bir slam dünyas insanln güvenliini temin edecektir. Hak, hukuk, adalet arayan insanln umudu olacaktr diye konutu.

BABAKAN Yardmcs Bekir Bozda, DEA terör örgütü ve dier terör örgütlerinin tamam en büyük zarar Müslümanlara vermektedir. Bakn ite son ehitlerimizden Uzman çavu Osman Sürmen. Nasl ehit oldu biliyor musunuz? te teröristler kitabmz Kurann içerisine patlayc koyuyorlar, tuzaklyorlar, bizim kahraman askerimiz Kuran yerde olmasn diye o kitab eline alyor ve Kuran- Kerim patlyor orada ehit oluyor. Bunlara din düman dediimizde baz zavalllar ayaa kalkyor dedi.

Bozda ayrca il müftülerine seslenerek düzenlenen Kuran kurslarna daha çok örenci gelmesi için çalma yaplmasn istedi, kendisinin de örenci göndereceini belirtti.

Ana Sayfaya Git