Bu görüntüler 2 gün önce Kato Dağı'nda çekildi

PKK'ya yönelik son yılların en kapsamlı operasyonunun sürdürdüğü Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ndeki Kato Dağı'nda, güvenlik güçlerinin kar yağışı altında yürüttüğü arazi arama-tarama faaliyeti 2 gün önce çekilen görüntülere yansıdı.

Haberler 07.10.2017 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kato Danda PKKya yönelik Jandarma Özel Harekt, Polis Özel Harekt ve güvenlik korucularnn katmyla 19 Nisanda balatlan müterek operasyon aralksz sürdürülüyor.

AMANSIZ TAKP SÜRÜYOR

Bölgenin en engebeli dalarndan biri olan 2 bin 850 rakml Kato Da zirvesine ulaan güvenlik güçlerinin, teröristleri etkisiz hale getirmek için yaptklar operasyonun görüntüleri ortaya çkt. Görüntülerde, 2 gün önce dan zirvesine yaan kar ve sis altnda dalk alanda arama-tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerinin arazideki intikali yer ald.

SRTTE BR ASKER YARALI

Siirtin Eruh ilçesinde PKKya yönelik operasyonda bir asker yaraland. Güvenlik güçlerince PKKllarn etkisiz hale getirilmesi amacyla Eruh ilçesinin çrav Da bölgesinde gerçekletirilen operasyon sürüyor. Hava destekli devam eden operasyonda, teröristlerin açt ate sonucu bir asker yaraland. Yaral asker, Siirt Devlet Hastanesine kaldrld.

Ana Sayfaya Git