Buldan sandığa mutlaka gidiniz

"Sandığa gitmemezlik yapmayın sakın. 'Oyumu kullanmayacağım.' demeyin sakın, her oyun bir önemi ve kıymeti var. Sandıklara sahip çıkalım. 31 Mart'ta büyükşehirler başta olmak üzere birçok ili ve ilçeyi kazanacağız"

Haberler 25.03.2019 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDP E Genel Bakan Pervin Buldan, Sanda gitmemezlik yapmayn sakn. Oyumu kullanmayacam. demeyin sakn, her oyun bir önemi ve kymeti var. Sandklara sahip çkalm. 31 Martta büyükehirler bata olmak üzere birçok ili ve ilçeyi kazanacaz. dedi.

Buldan, Dicle ilçesinde partisince düzenlenen mitingde, 31 Marttaki seçimlerde iyi bir sonuç almay hedeflediklerini söyledi.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi bata olmak üzere birçok ilçeye kayyum atandn ifade eden Buldan, u deerlendirmede bulundu:

SANDIA GDN çARISI YAPTI

Halkmzn sizlerin seçimlerde oyunuzu verdiiniz, irademdir dediiniz belediye e bakanlarmzn yerine kayyum atanm. Belediyelerimiz gasp edilmi. Sanda gitmemezlik yapmayn sakn. Oyumu kullanmayacam demeyin. sakn, her oyun bir önemi ve kymeti var. Sandklara sahip çkalm. 31 Martta büyükehirler bata olmak üzere bir çok ili ve ilçeyi kazanacaz. Büyük bir baar elde edeceiz.

Buldan, daha sonra Hani ilçesinde düzenlenen mitingde, 31 Mart seçimlerinde birçok yerde belediyeleri kazanacaklarna inandn aktard. Mitinglerde, zaman zaman Abdullah Öcalan lehine slogan atld.

Ana Sayfaya Git