Büyük Güç Türkiye Eğitimi başlatıldı!

AK Parti Ar-Ge Birimi Genel Başkanlığınca yürütülen ve Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından da, organize edilen "Büyük Güç Türkiye" eğitim programı startını aldı.

Haberler 16.01.2017 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Ar-Ge Birim Bakanlnca yürütülen Büyük Güç Türkiye eitim program Diyarbakrda balad.

l Bakan Muhammed Dara Akar, Siyaset Akademisinin, AK Parti tarafndan sürdürülen bir eitim faaliyeti olmasna ramen parti ve siyasal görü ayrt edilmeksizin herkesin katlabilecei bir eitim program olduunu söyledi.

BÜYÜK GÜç TÜRKYE

Siyaset Akademisinin temel hedefinin siyaset kulvarnda güçlü, bilinçli, kendine güvenen, siyasi alanda fikir üretebilen, bu arenada Ben de varm diyebilen nitelikli kiileri yetitirmek olduunu belirten Akar öyle dedi; Bu münasebetle siyaset akademisi örenci alrken siyasi düüncesine bakmaz. AK Partiye üye olup olmadn göz önünde bulundurmaz. çünkü nitelikli siyasetçi nerede olursa olsun muhakkak hayata bir katk verir düüncesiyle hareket eder. Asl amac seçmenin partiyle ilgisini arttrmann yan sra siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artrmak, katlmclarn tarih, siyasi tarih, ekonomi, d politika ve benzeri konularda aydnlatmak ve bilinçli bireyler yetitirmektir.

Ana Sayfaya Git