Büyük yürüyüşü durduramazlar

Güzeloğlu "Büyük devlet ve millet yoluna kararlılıkla devam ediyor ve edecektir. Bu noktada bu büyük yürüyüşü hiç kimse durduramaz ve durduramayacaktır"

Haberler 19.01.2018 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, çte ve dta bütün ihanetlere, terör örgütlerine, PKK ve FETÖ gibi ihanet ebekelerine ramen bu büyük devlet ve millet yoluna kararllkla devam ediyor ve edecektir. Bu noktada bu büyük yürüyüü hiç kimse durduramaz ve durduramayacaktr. dedi.

Vali Güzelolu, l Jandarma Komutan Tugeneral Ali Demir ile Bismil Kaymakamln ziyaret ederek, Kaymakam Turgay Gülenç ile görütü.

Daha sonra Kaymakamlk binasnda düzenlenen toplantda, kurum müdürleri ve muhtarlarla bir araya gelen Güzelolu, gelecee doru kutlu yürüyüe Diyarbakrn da katk sunacan belirtti.

Diyarbakr için çok önemli projeleri ve hizmetleri olduunu anlatan Güzelolu, hizmetlerinin merkezinde insan olduunu, insan yaatmak, mutlu etmek ve beklentilerini en iyi ve güzele tayabilmek için gayret gösterdiklerini bildirdi.

BSMLDEK TEMASLAR

Devlet bunun için vardr. Biz hastahaneleri de okullar da yapacaz. Burada en güzel hizmeti insann gönlünü kazanan bir hizmet kalitesi ve anlayn hayata geçireceiz. diyen Güzelolu, bu yl kamu hizmeti anlaylarnn bu temel üzerinde yükseleceini ve gelieceini aktard.

Türkiyenin kararllkla ve güçlü admlarla hedeflerine doru yürüdüüne, her gün güçlenerek yoluna devam ettiine iaret ederek, unlar söyledi:

çte ve dta bütün ihanetlere, terör örgütlerine, PKK ve FETÖ gibi ihanet ebekelerine ramen bu büyük devlet ve millet yoluna kararllkla devam ediyor ve edecektir. Bu noktada bu büyük yürüyüü hiç kimse durduramaz ve durduramayacaktr. Bölgesinde ve küresel ölçekte Türkiye huzurun, adaletin, insanln, kalknmann adresi ve merkezi olarak 2023, 2053 ve 2071 hedefleriyle bu kararl yürüyüünü sürdürecektir. Bu büyük yürüyüe Diyarbakr ve Bismil de inallah katk koyuyor.

BÜYÜK YÜRÜYÜ SÜRECEK

FETÖnün devleti yok etme giriimine kar vatandalarn ülkenin her bir köesinde dimdik ayakta durduunu ve onlara hak ettikleri cezay verdiini vurgulayan Güzelolu, terörle mücadelenin ardndan salanan huzur ve güven ortamnda önceliklerinin ekonomik, sosyal ve toplumsal kalknma olduunu kaydetti.

Bugün huzur ve güvenin ülkenin her bir köesinde egemen olduunu belirten Güzelolu, konumasn öyle sürdürdü:

Diyarbakr ve Bismilde egemendir. Salanan huzur ve güven ortam sonrasnda önceliimiz ekonomi, sosyal ve toplumsal kalknmadr, insani gelimedir. çok ksa bir süre içerisinde bu kadar hizmet halk ile buluuyorsa, bu kaynaklarn, imkanlarn doru kullanlmas, milletin yararna harcanmasn gösteriyor. Gezdiimiz bütün ilçelerde bir ylda inanlmaz bir dönüüm onlarca yl karlayacak hizmet yaplm. Bu, samimiyet, gayret ve hizmet inancyla olumu.

Ana Sayfaya Git