Büyükşehir belediye başkan vekili Atilla'yı ziyaret etti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sur'daki incelemelerinin ardından Diyarbakır Buyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Başkan Vekili Cumali Atilla ile bir süre görüştü.

Haberler 24.12.2016 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ak Partili baz milletvekilleriyle birlikte Büyükehir Belediye Bakan Vekili Cumali Atilla tarafndan karlanan Karaaslan, yenilenen Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin tabelasn inceledi. Daha sonra Atilla, Karaaslan ve beraberindekilere Büyükehir Belediyesini gezdirdi.

Konuklarn makam odasnda arlayan Bakan Vekili Atilla, belediye çalmalar hakknda bilgi vererak, Göreve baladmz ilk günden bugüne bütün devlet büyüklerimiz bata olmak üzere bakanlklarn taradaki bölge müdürlükleri bizi yalnz brakmad. Bütün kamu kurum ve kurulularna teekkür ederim. Buraya gelenler iimizin çok zor olduunu söylüyor ama ben öyle düünmüyorum. imiz çok kolay, önce Yüce Rabbimin bize yardm, devlet büyüklerimizin destei ve aziz milletimizin duasyla bu zor ilerin üstesinden geleceiz. Bundan hiç kimsenin üphesi olmasn dedi.

MESAMZ AZZ DYARBAKIRLI HEMERLERMZE SUNACAIZ

Diyarbakra efendi olmaya deil hizmetkar olmaya geldim diyen Cumali Atilla, önemli bir sorumluluk aldnn farknda olduunu anlatt. Atilla öyle dedi:

Sayn devlet büyüklerimizin, sayn bakanmzn ve aziz Diyarbakrl hemerilerimin benden büyük beklentileri olduunun da farkndaym. Bu nedenle hep birlikte bu kenti Diyarbakrl hemerilerimle birlikte yönetmeye adayz. Biz sivil toplum kurulularmza, meslek kurulularmza ve burada yaayan bütün vatandalarmza deer vereceiz. Onlarn fikirleri bizim için çok kymetli olacak, biz onlar dinleyeceiz. Onlarn isteklerini ve taleplerini de en ksa zamanda cevap vereceiz. u ana kadar bu kentte daha önceki yönetimler, kendilerine oy verilerek seçilmelerine ramen göreve baladmz zaman, en basit belediye hizmetlerinin asgarisi olan ulam ve temizlik hizmetlerini bile yerine getirememilerdir. Göreve baladm ilk günden itibaren bu hizmetler aksatlmadan yerine getirilmektedir. Bu bizim vatandaa verdiimiz deerden ibarettir. Biz vatandamza hizmet için buradayz. Bütün mesaimizi vatandamza ve aziz Diyarbakrl hemerilerimize mutlaka sunacaz. Ak Parti Genel Bakan Yardmcs çidem Karaaslan da Bakan Vekili Atillaya görevinde baarlar diledi.

Ana Sayfaya Git