Çaldıran'da halk tepki gösterdi!

Gara'da 13 Türk vatandaşının şehit edilmesine Van'da tepki gösterildi

Haberler 17.02.2021 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vann çaldran ilçesinde bir araya gelen vatandalar, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Garada 13 Türk vatandan ehit eden terör örgütü PKKya tepki gösterdi.

çaldran Belediye Bakan efik Ensari, AK Parti lçe Tekilat üyeleri, sivil toplum kuruu temsilcileri, esnaf ve ilçe sakinleri, belediye binas önünde bir araya geldi.

Burada toplanan grup adna basn açklamas yapan Ensari, alkoyduu 13 Türk vatandan katleden eli kanl terör örgütü PKKy lanetlediklerini söyledi.

TEPK GÖSTERDLER

Yaanan olayn yüreklerini daladn belirten Ensari, öyle konutu:

Katliamn duyulmasndan sonra milletimiz tek yürek olup terör örgütünü lanetledi. Bu olaya sessiz kalan herkes buna ortaktr. Ne yazk ki eli kanl terör örgütü, yllardr çoluk çocuk demeden böyle katliamlar yapyor. Yaanan bu son vahet, hain terör örgütünün gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çkarmtr. Birçok ülkenin hakl davamzda yanmzda olup kanl örgütün yapt katliam lanetlemesine ramen, ülke içinde teröre destek veren hainler sessiz kalmlardr. Türk Silahl Kuvvetleri teröristlere en ar karl vermitir, vermeye de devam edecektir. Bugüne kadar vatanlar uruna hiç çekinmeden can veren bütün ehitlerimizi minnetle anyoruz. ehit olan 13 vatandamza rahmet, ailelerine sabr diliyoruz.

Açklamann ardndan ellerinde Türk bayraklaryla Azerbaycan Caddesine kadar yürüyen gruptakiler, çeitli sloganlar att, ehitler için Kuran- Kerim okudu.

Ana Sayfaya Git