Camiler ne zaman açılacak? cevabını buldu Camiler bugün ibadete kapılarını açıyor

Diyanet İşleri Başkanlığından camilerde ibadet ile alakalı son dakika açıklama ypıldı. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yaptığı açıklama da 'Yarın itibarıyla maske ve mesafeye dikkat ederek camileri cemaatle 5 vakit namaza açıyoruz' dedi.

Haberler 24.06.2020 - 01:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet leri Bakanlndan camilerde ibadet ile alakal son dakika açklama ypld. Diyanet leri Bakan Erba yapt açklama da Yarn itibaryla maske ve mesafeye dikkat ederek camileri cemaatle 5 vakit namaza açyoruz dedi.

Diyanet leri Bakan Ali Erba, Yarn itibaryla maske ve mesafeye dikkat ederek camileri sabah, akam ve yats vakitlerinde de cemaatle namaza açyoruz dedi.

Diyanet leri Bakan Erba, sosyal medya hesabndan yarn itibaryla maske ve mesafeye dikkat ederek camilerde sabah, akam ve yats vakitlerinde cemaatle namaz klnacan açklad. Erba Camilerimizi cuma ve öle-ikindi vakitlerinde cemaatle namaza açmtk.

Yarn sabahtan itibaren maske ve mesafeye dikkat ederek sabah, akam ve yats vakitlerinde de cemaatle namaza açyoruz. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git