Cani evlat!

Babasını öldürüp, sosyal medyada kayıp ilanı veren Abdurrahman Dal'ın maskesi polise verdiği çelişkili ifadelerle düştü. Cinayet sonrası, cesedi annesiyle beraber toprağa gömdüğünü itiraf etti.

Haberler 05.10.2019 - 10:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda, sosyal medyadan babas Hamit Daln (55) kayp olduunu duyuran Abdurrahman Daln (21), cinayet iledii ortaya çkt. Polise verdii çelikili ifadeleri üzerine gözaltna alnan Abdurrahman Dal, babasn öldürdüünü, ardndan da annesi Aye Dal (46) ile cesedi gömdüklerini itiraf etti. Yaplan kazyla Hamit Daln cesedi bulundu.

BABA KATLNN SIRRI

Yavuz Selim Mahallesinde yaayan Abdurrahman Dal, 3 gün önce sosyal medya hesabndan gönüllü müezzinlik yapan babas Hamit Daln kaybolduunu duyurdu. Ardndan da annesi Aye Dal ile polise kayp bavurusunda bulundu. Kayp Dal bulmak için harekete geçen polis, anne ve olu ile ailenin ad açklanmayan kzyla görüerek, Hamit Daln en son nerede olduunu sordu. Anne ve çocuklarnn anlatmn üpheli bulan polis, evin bulunduu mahalledeki mobese kameralarn incelemeye ald. Görüntülerden ailenin evine geldii tespit edilen bir araçtan üphelenen polis, Aye Dal, olu Abdurrahman Dal ile kzn gözaltna ald.

DCLE NEHR KIYISINA

Anne ve olu, sorgularnda Hamit Dal evde öldürüp, Hasankeyf ilçesi yaknlarndaki Dicle Nehri kenarna gömdüklerini itiraf etti. tiraf üzerine, bu sabah Dicle Nehri kenarnda kaz yapan polis, Hamit Daln cesedini buldu. Batman Bölge Devlet Hastanesine getiren Daln cenazesi, yaplan otopsinin ardndan topraa verildi. Cinayetin sebebi henüz örenilemezken, anne ile 2 çocuunun sorgular sürüyor.

Ana Sayfaya Git