Çarpıtan alçaktır

Bakan Akar: Bizim tek hedefimiz teröristlerdir; çarpıtmak alçaklıktır.

Haberler 20.03.2019 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Savunma Bakan Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutan Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutan Hava Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutan Oramiral Adnan Özbal ile birlikte rnak Valiliini ziyaret etti. Vali Mehmet Akta ve kurum müdürleri tarafndan karlanan Bakan Akar ve kuvvet komutanlar, Valilik eref Defterini imzalad. Valilik makam odasnda açklama yapan Akar, rnakn gelimesinden duyduu memnuniyeti ifade etti. Bakan Hulusi Bakan Akar, öyle dedi:

Umudumuz, dileimiz önümüzdeki dönemde yaplacak seçimlerin güven içinde, huzur içinde yaplacandan hiçbir üphemiz yok. Ve bunun sonucunda ülkemize, milletimize, rnakmza hayrl olmasn diliyorum. Dolaysyla rnakl kardelerimizin çok daha rahat, çok daha huzurlu, güven içinde hayatlarn sürdürmelerine çalyoruz hep beraber. Gerçekten rnakta her yerde önemli gelimeler olduunu görüyoruz. Her dönemde yine inaatlar, binalar, yollar okullar parklar bahçeler, rnak çok büyük bir süratle gelimekte. O olumsuz günlerin hatrasn geri brakmakta. Buradaki rnakl kardelerimizin de ileriye umutlu baktklarn görüyorum. Gençler, halkmz, esnaf büyük bir coku ile büyük bir dayanma içinde. Faaliyetlerini sürdürüyorlar. Ve inallah önümüzdeki dönem çok daha iyi olacak. Güvenliin de tam olduunu görmek bizim için de ayr bir mutluluk vesilesi oldu.

BZM TEK HEDEFMZ TERÖRSTLERDR

Türk Silahl Kuvvetlerinin tek hedefinin teröristler olduunu ifade eden Bakan Akar, bunu çarptanlara sert sözlerle tepki gösterirken, unlar söyledi:

Biz tabi burada Silahl Kuvvetler olarak douda, Güneydouda, Suriyenin kuzeyinde faaliyetlerimizi aralksz sürdürüyoruz. Bizim tek gayemiz var, tek amacmz var, tek hedefimiz var; sadece ve sadece teröristler. Bizim tek hedefimiz teröristler. Baz alçaklar, baz hainler, bunlar çarptmaya çalyorlar. Bu büyük bir alçaklktr, büyük bir erefsizliktir. Böyle bir ey söz konusu deil. Bizim tek hedefimiz teröristlerdir. Teröristlerle mücadeledir ve arkadalarmzla birlikte Mehmetçik ülkemizi, milletimizi, Kürt kardelerimizi bu terör belasndan kurtaracak. Yaplan çalmalarn özü ve esas budur. Bununla ilgili gece gündüz demeden Ölürsem ehit, kalrsam gazi anlay içinde gözünü budaktan esirgemeyen Mehmetçik faaliyetlerini sürdürüyor.

SONUNDA ÜLKEMZ BU TERÖR BELASINDAN KURTARACAIZ

Seçimle ilgili tüm tedbirlerin alndn ve demokrasi kurallarnn ileyeceini kaydeden Bakan Akar, Geçenlerde Hakurk bölgesinde bir snrdan geçime oldu. Orada 12 teröristi etkisiz hale getirdiler, büyük bir kahramanlk örnei. Büyük bir fedakarlk örnei. O hainleri gerektikleri yerlere gömdüler. 2 ehidimiz var, o faaliyet srasnda. Bu arkadalarmz büyük bir mücadele büyük bir kahramanlkla çattlar. Durdurdular ve onlar orada etkisiz hale getirdiler. Bu ehitlerimize de Allahtan rahmet diliyorum. Yarallarmz var, onlara da acil ifalar diliyorum. Ve sonunda ülkemizi bu terör belasndan kurtaracaz. Bunda kararlyz. nallah bunu baaracaz. Biz 82 milyon bir milletiz, 7 yüz 80 bin kilometrelik bir vatan topranda yayoruz birlik ve beraberlik içinde. Güven içinde huzur içinde yaayacaz. Temennimiz, dileimiz çalmamz bu. Bundan kimsenin üphesi olmasn. Bu dönemde de seçimlerin kazasz, belasz, güven içinde yaplacandan eminiz. Tüm tedbirleri alm bulunuyoruz. Buna kimsenin üphesi olmasn. Dolaysyla demokrasinin kurallar ileyecek. Ona göre sonuç her ne ise ortaya çkacaktr eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git