Çat kapı iftar

Bismil Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç, "Çat kapı iftar" programı kapsamında şehit ailesine konuk oldu. İftarda vatandaşın sofrasında bulunarak birlik ve beraberliği güçlendirdiklerini dile getiren Gülenç, program kapsamında şehit ailelerinin yanı sıra yaşlı, hasta ve mağdurlarla da bir araya geleceklerini söyledi.

Haberler 29.05.2017 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Belediye Bakan Vekili Turgay Gülenç, çat kap iftar program kapsamnda ehit ailesine konuk oldu.

Bakan Vekili Gülenç, ramazan ay dolaysyla uygulamaya geçirdikleri çat kap iftar program kapsamnda Altok Mahallesinde Bozan ailesini ziyaret edip, onlarla iftar açt.

ftarda vatandan sofrasnda bulunarak birlik ve beraberlii güçlendirdiklerini dile getiren Gülenç, program kapsamnda ehit ailelerinin yan sra yal, hasta ve madurlarla da bir araya geleceklerini söyledi.

çAT KAPI FTAR

ftarda ehidin aile bireyleriyle sohbet etme imkan bulduklarn dile getiren Gülenç, Sürpriz yapalm ve gittiimiz yerlerde birlikte sofray paylaalm istiyoruz. Dertleelim, sohbet edelim ve kardeliimizi güçlendirelim diye aileye ziyarete geldik. ifadelerini kulland.

efik Bozan (80) ise Gülençin iftar saatine yakn habersiz ekilde evine gelmesi nedeniyle büyük aknlk yaadn belirterek, çok ardm ama mutluyum. Soframza misafir olduu için bakanmza çok teekkür ediyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git