Çavuşoğlu, Foreign Policy için makale kaleme aldı

Foreign Policy dergisinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun “Zeytin Dalı Harekatı’nın Anlamı” başlıklı bir makalesi yayımlandı.

Haberler 07.04.2018 - 13:09 Son Güncelleme : 07.04.2018 - 13:23

ABD ile uyumazlk noktalarndan birisinin Washington yönetiminin PKK/YPGyi, birer nefer olarak silahlandrma politikas olduunu belirterek, ABD, kendi deerleri ve teröristlerin ana hedeflerinden olan Türkiye ile 66 yllk müttefikliine ramen teröristlerle bir ittifak oluturmaya karar vererek tüm eletirmen ve muhaliflerinin ekmeine ya sürmütür. fadelerine yer veren çavuolu ABD ile uyumazlk noktalarndan birisinin Washington yönetiminin PKK/YPGyi, birer nefer olarak silahlandrma politikas olduunu belirtti

çavuolu, Ortadoudaki kasvetli manzarann barn ulalabilir olduu gerçeini gölgelememesi ve barn salanmasnn esas temelinin, devletlerin toprak bütünlüünün korunmas olmas gerektiine deinen çavuolu Bu, bakalarn feda etme pahasna ve d güçlerin desteiyle yalnzca distopyalarn sürdürmek üzere var olan, DEA ve PKK/YPG teröristleri de dahil olmak üzere, tüm güçlere kar çkmak demektir. Bu örgütlerin bitmek bilmeyen katliam vizyonuna kar gelinmeli ve bu vizyon malup edilmelidir. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git