Cehaletin böylesi de

Sözcü ve Cumhuriyet'ten buram buram cehalet kokan manşet! Her fırsatta İslam'a düşmanlığını gizlemeyen Sözcü ve Cumhuriyet gazeteleri, bu kez attıkları manşet nedeniyle alay konusu oldular.

Haberler 11.09.2020 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kemalist zihniyete sahip olan Cumhuriyet ve Sözcü gazeteleri, slam dini ve slami eitime kar olduklarn her frsatta attklar nefret dolu manetleriyle ortaya koyuyor.

Milli Eitim Bakanlnn (MEB) 11. snf örencilerine datt Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi kitabnda ölen kiinin nasl ykanp kefenleneceinin yer ald kitab manetlerine tayan gazeteler, bunu bir skandal gibi göstermeye çalt.

DHKP-C sevicisi Ali Ekber Ertürk imzal haberin spotunda, Devletin liselilere datt ders kitabnda bunlar var. 11. snf Din kitabndaki 37 sayfalk ünitede, tabut, cenaze ve mezarlkla ilgili 9 fotoraf yer alrken, kefenleme ayrntl anlatld. Veliler, at kald. ifadelerine yer verildi.

BURAM BURAM CEHALET KOKUYOR

Haberi okuyanlar, iki gazetenin bu cahilliine hem tepki gösterdi hem de alay konusu yapt.

ki gazetenin slama dümanlklarn sergilemek için gülünç duruma dütüüne dikkat çeken sosyal medya kullanclar, 28 ubat dilini aratmayan bu manetlerin artk çok geride kaldn ifade ettiler.

Haberde yer alan Veliler, at kald ve Biz bile okuyunca ürktük ibaresini destekleyen hiçbir veli ifadesinin dahi yer almadna dikkat çeken kullanclar, çünkü söz konusu kitapta bahsi geçen derslerin verilmesinden daha doal bir eyin olmadn belirtti.

Sosyal medya kullanclar, Sözcü çok hakl! Bu konular din kitabnda m anlatlr? Corafya, Kimya ya da Fizik kitabna konulmal diyerek iki gazeteyi tiye aldlar.

Ana Sayfaya Git