CHP HDP dayanışması iddiasına Hackerlerden red, hacklendi

CHP Resmi internet sitesi hacklendi. HDP'ye destek bildirisi iddiaları sonrasında hacklenen sitede mevzu derin paylaşımı yapıldı

Haberler 20.11.2016 - 02:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDPye destek bildirisi yaymlayacaklar iddiasyla CHPnin resmi internet sitesine siber saldrda bulunan ünlü hacker grubu Aslan Neferler Tim, CHPnin darbeden önce Almanya ile yapt görümeleri elimizde. Ayn mantkla devam ettikleri müddetçe tüm bilgilerini yaynlayacaz açklamasn yapt.

Daha önce CHP Genel Bakan Yardmcs Yasemin Öney Cankurtarann sosyal medya hesabn hackleyen, adn Avusturya Merkez Bankas, Bild Gazetesi, Ermenistan Silahl Kuvvetleri ve HDP belediyelerinin internet sitelerine yaptklar siber saldrlarla duyuran Aslan Neferler Tim, bu sefer CHPnin resmi internet sitesine saldrd. Saldrnn ardndan, kullanclar CHPnin internet sitesine girmekte zorluk yaad. Siteyi istedikleri kadar kapal tutabileceklerini belirten hacker grubu temsilcileri, sosyal medya hesaplarndan u paylamda bulundu:

CHPNN TÜM BLGLERN YAYINLAYACAIZ

Aslan Neferler Tim olarak PKKnn don lastii olan CHPnin resmi web adresi, HDPye destek bildirisi yaynlayacaklarn duyurmalar üzerine tarafmzca çökertilmitir. Daha önce Türkiyeyi sraile ve askerlerimizi de srail askerlerine benzeten CHP Bakan Vekili Yasemin Cankurtarana haddini bildirdiimiz gibi CHPye de haddini bildirmek bizim boynumuzun borcudur. Ayn mantkla devam ettikleri müddetçe CHPnin tüm bilgilerini yaynlayacaz. Özellikle darbeden önce Almanya ile yapt görümeleri elimizde. Kamuoyuna saygyla duyurulur.

Ana Sayfaya Git