"CHP tüm teşkilatlarıyla yerel seçimlere hazır"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "CHP tüm teşkilatlarıyla yerel seçimlere hazırdır. Bu konuda hazırlıklarımızı yaptık, yapmaya devam ediyoruz"

Haberler 02.07.2018 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Yardmcs Seyit Torun, partilerinin tüm tekilatlaryla yerel seçimlere hazr olduunu belirterek, Bu konuda hazrlklarmz yaptk, yapmaya devam ediyoruz. dedi.

Torun, 24 Haziran seçimlerinin ardndan Ulubey ilçesindeki esnaf gezerek kendilerine verdikleri desteklerden dolay teekkür etti.

Ziyaretlerinin ardndan gazetecilere açklama yapan Torun, CHPnin 24 Haziranda yaplan seçimde Orduda 2 milletvekili çkardn anmsatarak, Bizleri seçim öncesi ve sandk günü yalnz brakmayan tüm Ordululara teekkür ediyorum. Artk Orduyu iki milletvekili ile Ankarada temsil edeceiz. Dolaysyla daha güçlüyüz. diye konutu.

EREL SEçM ALARMI VERLD

Torun, Ordu bata olmak üzere bölgenin tüm sorunlarn bildiklerini ve buna göre siyaset yürüteceklerini ifade ederek, Bundan hiç kimse endie etmesin. Vatandalarmzn sorunlarn tek tek biliyoruz. Bunun için çözüm yollarn arayacaz. Kimseyi ötekiletirmeden ve ayrm yapmadan her kesimin vekili olacaz. Bunun sözünü veriyorum. deerlendirmesinde bulundu.

Bir gazetecinin CHPnin olas erken yerel seçime hazr olup olmad yönündeki sorusuna ise Torun, CHP tüm tekilatlaryla yerel seçimlere hazrdr. Bu konuda hazrlklarmz yaptk, yapmaya devam ediyoruz. yantn verdi.

CHP olarak hangi yerlerde daha baarl olabileceklerini, hangi yerlerde az oyla seçimi kaybettiklerini belirlemek üzere daha önce akademik ve siyasi fizibilite çalmas balattklarn ancak 24 Haziran seçimleri nedeniyle bu çalmann yarm kaldn aktaran Torun, bu çalmay yeniden balatacaklarn söyledi.

Seyit Torun, yerel seçimlerin erkene alnp alnmayaca konusunda henüz kendilerine bir eyin ulamadn, konunun takipçisi olduklarn da sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git