CHP'de olağanüstü kurultay için imza toplanması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek: "Sosyal medya üzerinden olağanüstü kurultay süreci ve imza tartışmalarının yürütülmesi son derece yanlış, partimiz ciddi zarar görüyor" "İmzalar toplanmışsa gereği yapılır. Algı yaratarak CHP'de süreçler yürütülmez"

Haberler 25.07.2018 - 10:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Yardmcs Muharrem Erkek, sosyal medya üzerinden olaanüstü kurultay süreci ve imza tartmalarnn yürütülmesinin son derece yanl olduunu belirterek, Partimiz ciddi zarar görüyor. Alg yaratarak CHPde süreçler yürütülmez. dedi.

Erkek, CHP Bilecik Milletvekili Yaar Tüzünün olaanüstü kurultay için gerekli imzann toplandna ilikin açklamasn, AA muhabirine deerlendirdi.

CHP kurultay delegelerinin, Deiim ve Umut Kurultay ad altnda olaanüstü kurultay talebiyle noter kanalyla balattklar imza sürecinin, sosyal medya üzerinden yürütülmesini eletiren Erkek, bunun partiye zarar verdiini söyledi.

Eer gerçekten yeterli imza bulunmusa, Genel Merkeze sunarlar ve inceleriz. diyen Erkek, imzalarn incelenecei ve sunulaca yerin CHP Genel Merkezi olduunu belirtti. Erkek, imzalarn son gün de gelse inceleneceini ifade etti.

CHP Genel Bakan Yardmcs Erkek, unlar kaydetti:

Sosyal medya üzerinden olaanüstü kurultay süreci ve imza tartmalarnn yürütülmesi son derece yanl, partimiz ciddi zarar görüyor. mzalar toplanmsa gerei yaplr. Alg yaratarak CHPde süreçler yürütülmez. Sosyal medya üzerinden imzalarn yartrlmas yanl. Bu konular sosyal medya üzerinden tartlmaz. mzalar parti dnda bir yerde incelenmez. Samimilerse getirip incelenir, gerei yaplr.

Ana Sayfaya Git