CHP’li Milletvekili Adayları İlçe Ziyaretlerini Tamamladı

Ramazan ayı olmasına rağmen seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi’nin 27. dönem Diyarbakır milletvekili adayları, Diyarbakır’a bağlı tüm ilçeleri ziyaret ederek ilçe ziyaretlerini tamamladı.

Haberler 10.06.2018 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyenin kaderini belirleyecek olan 24 Haziran seçimleri için çalmalarn aralksz sürdüren Cumhuriyet Halk Partisinin 27. dönem Diyarbakr milletvekili adaylar, Ramazan ay olmasna ramen dur durak bilmeden çalmaya devam ediyor. Seçim çalmalar kapsamnda Diyarbakrn Bismil, çermik, çnar, çüngü, Dicle, Eil, Ergani, Hani, Hazro, Silvan ilçelerini daha önce ziyaret eden milletvekili adaylar Kocaköy, Kulp ve Lice ilçelerini de ziyaret ederek ilçe ziyaretlerini tamamlad.

LçE GEZLER

Sabah erken saatlerde oluturulan konvoyla önce Kocaköy ilçesine giden CHPnin 27. dönem Diyarbakr 1. sra milletvekili aday Mahmut Aziz Usal, 2. sra milletvekili aday Turgut Klç, 3. sra milletvekili aday Mehmet erif Doru ve 4. sra milletvekili aday Ahmet Özgüvercin, ilçe giriinde partililer tarafndan karland. lçede atlan ehir turunun ardndan seçim çalmalarnn yapld kahvehaneye geçen milletvekili adaylar, ilçenin önde gelenleriyle bir araya geldi. 24 Haziran seçiminin öneminin vurguland sohbette Cumhurbakan aday Muharrem nce ve CHPye destek verilmesi istendi.

ESNAFIN BEKLENTLER

lçe esnafn ziyaret eden milletvekili adaylar daha sonra Lice ilçesine geçti. Licede de esnaf ve vatandalar ziyaret edip, Cumhurbakan aday Muharrem ince ve CHP için destek isteyen milletvekili adaylar, son duraklar olan Kulp ilçesine geçti. Kulpta da partililer ve vatandalar tarafndan ilgiyle karlanan milletvekili adaylar, ilçede bulunan esnafn büyük bir bölümünü ziyaret edip 24 Haziran seçimleri için destek istedikten sonra ilçe ziyaretlerini noktalad. Ramazan bayramna kadar Diyarbakr ehir merkezinde seçim çalmalarna devam edecek olan milletvekili adaylar, bayramdan sonra ilçe ziyaretlerine kald yerden devam edecek.

Ana Sayfaya Git